bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-семінар для вчителів історії «Нове в історії про Другу світову війну»
24.03.2021

Історія не з хронік і підручників, а зі слів очевидців і життя.

На цьому семінарі Ви почуєте унікальні історії  людей, які пережили Другу світову війну, та їхні спогади, відображені в листах. На базі цих листів будуть презентовані 4 унікальні Міжнародні методики викладання деяких тем Другої світової війни. 

Команда Молодіжної організації «СТАН» запрошує всіх охочих на онлайн-семінар «Нове в історії про Другу світову війну», що відбудеться 3 квітня о 10:00 на платформі «Zoom». У Вас буде нагода послухати найкращих вчителі історії з усієї України, які лише за 2-3 години змусять Вас забути про нудні дати й прізвища та отримати порцію приголомшливих фактів, про які мовчать підручники з історії.

Для кого ця подія?

  • Для вчителів/льок історії

  • Студентів/ток історичних спеціальностей

  • Шанувальників історії

  • Для тих, хто хоче знати більше про своє коріння

Наші спікери:

Василь Дяків - учитель-історик, тренер, член правління Всеукраїнської асоціації викладачів історії та суспільних дисциплін “Нова Доба”(м.Львів),лаврат заключного етапу конкурсу “Учитель року”(номінація “Історія”),співавтор методичних посібників,заслужений вчитель України,переможець національної премії Global Teacher Prize Ukraine-2020.

Андрій Мельник, вчитель історії, вчитель-методист, тренер освітніх програм, магістр державного управління, туристичний гід.

Микола Попадюк - вчитель; тренер Програми підтримки освітніх реформ в Україні “Демократична школа”, що реалізується Європейським центром Вергеланда у співпраці з МОН; амбасадор цифрової освіти, ведучий онлайн курсу “Цифрові навички для вчителів” в рамках проекту “Дія: Цифрова освіта” ; тренер Академії Цифрового Розвитку, директор американської організації ENGin в Україні.

Тарас Пилипчук – учитель історії та правознавства; переможець обласного етапу Всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2020” в номінації “Історія”; переможець XV Міжнародного конкурсу творчих робіт «Уроки війни та Голокосту – уроки толерантності»; учасник міжнародних (Єрусалим, Вільнюс, Варшава) та Всеукраїнських (Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів та ін.) семінарів для учителів історії, за сприяння Українського інституту вивчення Голокосту «Ткума»; тренер міжнародної програми «Сила Добра – Power of Goodnes».

Володимир Половський  - історик, учитель, тренер, виховник. Лауреат обласної премії “Гордість Прикарпаття” у номінації “молодий вчитель” (2013). Підготував 73 призери олімпіад ІІ та ІІІ етапів олімпіади з історії, 7 переможців IV етапу конкурсу-захисту МАН.

Чому важливо взяти участь у події?

- учасники отримають 4 унікальні уроки з тематики Другої світової війни, розроблені вчителями 4-ьох країн 

- для руйнування стереотипу про нудне викладання

- для розширення знань про СВОЮ історію

- для можливості поставити запитання найкращим викладачам історії України абсолютно безкоштовно

- для отримання бонусу:)

- «Ми повинні знати свою історію, адже вона дає нам змогу виправляти помилки та уникати їх повторення в майбутньому»

 БОНУС! Кожен учасник отримає сертифікат-підтвердження про відвіданий семінар. У Вас є нагода не лише дізнатися більше про власну історію, а й використати іменний сертифікат у майбутньому!

Якщо Ви хочете взяти участь у семінарі, будь ласка, заповніть Google-форму https://forms.gle/XL6dAriE6SSJSDuJ7  до 2 квітня включно та чекайте на лист-підтвердження! 

Міжнародний проєкт “New views on history” реалізується організацією “КОНТАКТЬІ - КОNТАКТЕ” в партнерстві з Молодіжна організацією “СТАН” (Івано-Франківськ), громадською організацією “Interra” (Красноярськ), громадською організацією “Взаимопонимание” (Мінськ), музеєм Берлін-Карлсхорст (Берлін) за підтримки Auswärtiges Amt (Міністерство закордонних справ Німеччини). 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.