bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантосфера – соціальна мережа для громадянського суспільства
18.03.2021

Розпочинає роботу нова платформа для громадянського суспільства!

Про платформу

Грантосфера – це соціальна мережа для громадянського суспільства. Використовуючи можливості платформи можна обмінюватися досвідом, знаходити партнерства та фінансові можливості, розміщувати вакансії та статті.

Що цікавого є на платформі?

Карта можливостей

Ми створили зручну карту, аби ви одразу могли обрати цікаві для вас області та не витрачати час переглядаючи довгу стрічку.

Сповіщення

Аби ви не пропустили дедлайни, ми встановили сповіщення, які нагадують про грантові конкурси та цікаві можливості.

Мережа партнерів

На платформі ви зможете не лише шукати та розміщувати можливості, а й знаходити партнерів та однодумців. А також створювати рейтинг своєї соціальної активності, аби бути цікавішим для представників вашої сфери.

Для кого Грантосфера?

Для всіх хто хоче змінювати Україну:

  • активних громадян;
  • представників ОТГ;
  • представників організацій громадянського суспільства та благодійних фондів;
  • волонтерів.

Ми бажаємо аби процес пошуку грантових можливостей чи партнерств займав якомога менше часу, і ви мали більше можливостей працювати над заявками та встановленням контактів.

Реєструйтеся за посиланням grantosphere.com та отримуйте повний доступ до можливостей, вакансій та публікацій.

Наразі сайт знаходиться на бета-тестуванні, тому просимо вас поставитись до ситуації з розумінням, якщо з’являтимуться невеликі проблеми в роботі. З усіх технічних питань просимо звертатись на електронну скриньку: [email protected]

Для довідки:

Проєкт Грантосфера реалізується ГО «Академія соціальних інновацій» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.