bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Миколаївські волонтери за розвиток сім’ї!
07.06.2010

6 червня в Миколаївському зоопарку відбулося свято "Дитинство - краща пора" під егідою оргкомітету "Благодійний сезон".

Організаторами свята виступили волонтери МММГО "Фундація регіональних ініціатив" і Фонду "Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні" за підтримки компанії "Метро Кеш енд Кері Україна" в Миколаєві.

Біля входу до зоопарку була організована імпровізована сцена, де впродовж п’яти годин волонтери-аніматори розважали різними конкурсами й вікторинами усіх відвідувачів зоопарку та перехожих.

Як відмітила координатор заходу Катя Деменнікова, головна мета свята – спільна участь дітей і дорослих. Такий формат заходу розвиває і покращує сімейні взаємини, допомагає батькам і дітям ставати ближче, відчувати опору й підтримку один одного.

У концертній програмі виступали творчі колективи міста і просто талановиті молоді миколаїевці. На думку заступника голови Ради молодих спеціалістів МГЗ Єгора Доманського, проведення таких заходів сприяє розвитку організаторських здібностей у волонтерів, початкуючих громадських діячів, а також дають можливість для самореалізації і дорослим, і дітям.

Завершилося свято врученням корисних та смачних подарунків від компанії “Метро Кеш енд Кері Україна” в Миколаєві. Їх отримали 50 найактивніших учасників і переможці проведених конкурсів.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.