bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Національна конференція проекту з правових ініціатив щодо соціального підприємництва
09.03.2021

З 21 грудня 2020 року до 20 січня 2020 року «Егаліте Інтернейшнл», яка є головним національним виконавцем проекту «EU4Youth – розкриття потенціалу молодих соціальних підприємців в Молдові та Україні», проведено 24 громадських слухань щодо напрацьованих пропозицій для внесення змін до чинного законодавства України для врегулювання діяльності соціального підприємництва в Україні. Загалом, в громадському обговоренні взяли участь понад 1500 осіб, які працюють, або планують працювати в Україні в цій сфері. Опрацьовано понад 2000 пропозицій і зауважень, проведено ряд дискусій з експертами і підготовлено низку пропозицій для внесення змін в законодавчу базу України, яка сприятиме законодавчому врегулюванню діяльність соціального підприємництва. Проведена масштабна робота, участь у якій взяли представники всіх регіонів України.

Національна конференція проекту EUnlocking з правових ініціатив щодо підтримки соціального підприємництва в Україні – це важливий крок до ефективного завершення першого етапу проекту, а саме внесення змін до чинного законодавства України, яке регулюватиме діяльність соціального підприємництва.

Участь у Конференції візьмуть запрошені представники Верховної Ради України, Міністерства соціальної політики, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Делегації Європейського Союзу. В рамках Конференції планується проведення засідання робочої групи проекту з правових питань для остаточного узгодження пакету законодавчих ініціатив і пропозицій, які будуть представлені депутатам Верховної ради України для розгляду і прийняття.

Проект «EU4Youth – розкриття потенціалу молодих соціальних підприємців в Молдові та Україні» запрошує Вас, шановні соціальні підприємці, експерти, представники органів місцевого самоврядування та недержавних установ взяти участь в Національній конференції з правових ініціатив щодо підтримки соціального підприємництва в Україні.

Конференція відбудеться 11 березня 2021 року в готелі «Раціотель» (Київ) у гібридному форматі (онлайн і офлайн).

Для того щоб отримати доступ до ZUM і приєднатися 11 березня 2021 року до Національної конференції онлайн, будь ласка, заповнить реєстраційну форму за посиланням https://forms.gle/q2JdTs41f3BRu5Ge9. Конференція відбудеться з 10.30 до 13.00.

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.