bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-консультації: оновлення Дорожньої карти для взаємодії з громадянським суспільством
09.03.2021

З 2014 року Представництво ЄС в Україні у взаємодії з громадянським суспільством керується «Дорожньою картою країни щодо взаємодії ЄС з громадянським суспільством». Дорожня карта є комплексним, послідовним та спільним аналізом ЄС та держав-членів ландшафту громадянського суспільства в певній країні, його сприятливого середовища, викликів та можливостей, з якими стикаються організації громадянського суспільства. Дорожні карти для країн також визначають спільні пріоритети ЄС та конкретні кроки для взаємодії та підтримки ОГС у країнах-партнерах. 

Зараз ми перебуваємо в процесі оновлення чинної Дорожньої карти України для взаємодії ЄС з громадянським суспільством на 2018-2020 роки. Таким чином, з великою честю та задоволенням від імені Представництва Європейського Союзу в Україні, запрошуємо вас взяти участь в онлайн-консультації, присвяченій висвітленню основних викликів, обмежень та можливостей ОГС з метою оновлення Дорожньої карти України. Запропоновані як основа для подальшої підтримки з боку ЄС, результати консультацій допоможуть нам зосередитись на найбільш нагальних та нерозкритих питаннях, які слід посилити в громадянському суспільстві. 

Консультація зосереджена навколо 5 основних тем, а саме:

  1. Правове середовище, орієнтоване на свободи, залучення місцевих організацій та волонтерство в ОГС.
  2. Фінансова стійкість: державне фінансування, благодійність, фінансові правила для ОГС, соціальні послуги, соціальне підприємництво, фінансові стимули.
  3. Участь ОГС у діалозі щодо політик: співпраця ОГС та уряду, діалог ЄС та ОГС, міжнародні процеси.
  4. Потенціал ОГС: технічний потенціал ОГС, прозорість і підзвітність та фінансова стійкість.
  5. Підтримка ОГС Європейським Союзом: інновації для соціальних змін, регіональна співпраця, а також тематичне та галузеве налагодження контактів для ОГС. 

Загалом, консультація триватиме не більше ніж 3 години, але ваш внесок, безумовно, допоможе нам трансформувати зусилля ЄС та України у розвитку громадянського суспільства на більш виважені та помітні. 

Графік консультацій:

  • 22 березня, 14.00-17.00 – Західна Україна
  • 23 березня, 14.00-17.00 – Східна та Південна Україна
  • 24 березня, 14.00-17.00 – Центральна та Північна Україна

Під час реєстрації ви зможете обрати своє географічне розташування та відповідний часовий інтервал. 

Щоби ваша участь була схвалена, заповніть коротку реєстраційну форму нижче. Вона забере не більше ніж 7 хвилин вашого часу. Реєстрація буде відкрита до 18 березня 18.00 за київським часом. Підтвердження вашої участі та технічні деталі будуть надіслані вам на електронну пошту, вказану під час реєстрації, до кінця дня 19 березня. Організатори мають право відмовити у вашій участі без додаткових пояснень. 

Реєстраційна форма: https://forms.gle/SA4XZy76hpaTZMyn7 

Дедлайн: 18 березня, 18.00 за київським часом

Мова: українська 

Джерело: Представництво Європейського Союзу в Україні

Контакти

  • https://eeas.europa.eu/delegations/ukraine_uk

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.