bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціальний проєкт для еко-землеробів «Фотоконкурс «МІЙ УРОЖАЙ-2020»
03.03.2021

Ви згадуватимете минулий рік не через усамітнення в квартирі, на дачі, в селі окремо від молодших членів сім’ї, а через вирощений власноруч урожай? Тоді цей анонс для Вас!

До 20-річчя науково-технологічного центру «Агробіотех» торгова марка «Регоплант» проводить соціальний проєкт у форматі фотоконкурсу  «МІЙ УРОЖАЙ - 2020» у підтримку людей старшого віку: дачників та власників присадибних ділянок, котрі дбають про високу якість та екологічність власного урожаю.

 

Як взяти участь?

До 15 травня 2021 року подайте заявку на участь у конкурсі та додайте дві фотографії, на яких зображені Ви і Ваш урожай (рослини чи плоди рослинництва). Заявку заповніть за посиланням https://is.gd/vezupu або надішліть запит на електронну адресу конкурсу [email protected]

 

Хто може долучитися?

Громадяни України віком від 50 років, які проживають на території Україи, за винятком районів проведення ООС та Автономної республіки Крим.

Закликаємо синів, дочок, онуків та онучок допомогти батькам, бабусям чи дідусям подати заявку та поділитися їх досягненнями у вирощуванні рослин :)) 

 

Чи будуть призи? 

Так! Розігруються 50 комплектів призів - для легшого догляду за рослинами саду та городу, які дозволять збільшити наступний урожай і зробити власну садовину та городину ще екологічнішою й кориснішою. 

 

Всі умови участі в проєкті:

http://www.agrobiotech.com.ua/ua/sotsialniy-proekt-miy-urozhay-2020

 

Про організатора.

Міжвідомчий науково-технологічний центр «Агробіотех» НАН України та МОН України є винахідником та виробником високоефективних біологічних препаратів для стимуляції, захисту, живлення рослин.

http://agrobiotech.com.ua

fb.com/agrobiotech.ua

+38 (099) 154-1145, +38 (098) 001-3010

[email protected]

Проект є соціально спрямованим, участь – безкоштовна.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.