bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінарі з цифрової безпеки для ГО
24.02.2021

вебінарі з цифрової безпеки

Під час вебінару 25 лютого експертка з інформаційних прав та цифрової безпеки Експертного центру з прав людини Анастасія Апетик не тільки навчить вас захищати свої гаджети, але і розповість про надійні месенджери для спілкування з клієнтами, важливі.

Про що вебінар
Сьогодні у багатьох організацій добре розвинена IT-інфраструктура. І якщо хоча б один з комп’ютерів, планшетів, мобільних пристроїв співробітників виявиться заражений вірусом, це може паралізувати роботу всієї корпоративної мережі і робочого аккаунта, завдавши непоправної шкоди вашій репутації. Щоб не допустити цього, програми Української Школи Практичних Знань з питань доступу до правосуддя Legal IT Hub та Pro Bono Lab зібрали різні теми цифрової безпеки, які цікавлять громадський сектор. Їх проаналізувала експертка Анастасія Апетик, опрацювала та підготувала дуже інформативні відповіді на топ-10 запитань від ГО:
1. Що таке цифрова безпека?
2. Які наявні загрози для власних даних та даних організації?
3. Базові способи захисту даних?
4. Які канали для онлайн-спілкування є безпечними?
5. Як захистити свої соціальні мережі?
6. Як перевірити безпечність сайтів, які використовуєте?
7. Чи може 1 лист знищити усі дані користувача?
8. Wi-Fi: як визначити безпечний зв’язок у незнайомому місці (кафе, чужий робочий простір, закордоном)?
9. Як встановити додатковий захист від несанкціонованого входу до ваших акаунтів та гаджетів?
10. Вірус: як визначити небезпечні файли та посилання?
Вебінар “Цифрова безпека для громадських організацій” заплановано онлайн о 16.00 на платформі Zoom. Щоб взяти в ньому участь, необхідно зареєструватися тут. Лінк на захід буде відправлений за день до його початку.

Хто лектор?
Анастасія Апетик є юристкою та експерткою з питань інформаційних прав та цифрової безпеки. Є авторкою близько 50 наукових статей. Розробляє методичні матеріали та рекомендації для представників суду, поліції, органів місцевого самоврядування, адвокатури та громадськості у сфері інформаційних прав та безпеки. Провела понад 50 тренінгів для представників поліції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.