bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Hackathon Empowering Youth
23.02.2021

Ти коли-небудь замислювався про те, щоб перетворити ідею на діючий прототип, на продукт чи послугу, а зрештою - на компанію, яка є невід’ємною частиною життя?


Garage48 запрошує тебе на хакатон Empowering Youth, що буде проходити онлайн 1-4 квітня 2021 року.
Хакатон - це інтенсив на вихідні, щоб розробити нові веб-програми та мобільні додатки або нові послуги чи продукти та втілити в життя свої ідеї та, навіть, запустити стартап!

 

Для тебе це також класна можливість перевірити та розвинути свої навички, познайомитися з іншими студентами, менторами та потенційними роботодавцями у сферах, пов’язаних з інформаційно-комунікаційними технологіями, та втілити свою ідею у робочий прототип.

 

Ми запрошуємо студентів з таких галузей:

  • Розробка та дизайн програмного забезпечення

  • Маркетинг

  • Розвиток бізнесу

  • Проектний менеджмент

А також чекаємо мотивовану молодь зі сфери транспорту, медицини, соціального благополуччя, туризму з баченням та внутрішнім стимулом створювати нові рішення та нові продукти, послуги та використати цей хакатон як можливість втілити першу версію своєї ідеї у реальність!

 

Реєструйся як індивідуальний учасник чи команда, з ідеєю чи без неї до 28 березня: https://garage48.typeform.com/to/fR8NjpRb

 

Стеж за Facebook-подію , щоб отримувати останні оновлення: https://www.facebook.com/events/422763345668429/

 

Детальна інформація про подію за посиланням: https://garage48.org/events/garage48-empowering-youth-ukraine-online-hackathon

 

Якщо у тебе є додаткові запитання - напиши [email protected]

 

Зустрінемся на онлайн хакатоні!!

 

Garage48 Empowering Youth Ukraine Online Hackathon організований Garage48 та YEP! за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Естонії у рамках Фонду розвитку та гуманітарної допомоги.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.