bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Подіумна дискусія у Миколаєві
02.06.2010

У п’ятницю, 4 червня 2010 року, 0 10.00 у м. Миколаїв (у конференц-залі готелю «Александрійський», вул. Нікольська, 25) відбудеться подіумна дискусія на тему «Європейське покликання України: шлях інтеграції та демократичних реформ». Захід проводиться Інститутом Євро-Атлантичного співробітництва спільно з Фондом Конрада Аденауера у контексті своєї інформаційно-просвітницької діяльності.  

Учасники дискусії обговорюватимуть питання європейської інтеграції України, реформ необхідних для втілення європейського курсу України, викликів на шляху розбудови демократії, громадської думки в процесі європейської та євроатлантичної інтеграції, досвіду роботи з громадською думкою у інших країнах.

У представницькому заході, як передбачається програмою, візьмуть участь голова Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції України, директор Інституту Євро-Атлантичного співробітництва Посол Борис Тарасюк, директор Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні Ніко Ланге, Надзвичайний і Повноважний Посол Румунії в Україні Траян Лауренціу-Христя, заступник директора Департаменту ЄС Міністерства закордонних справ України Андрій Праведник, експерт Групи стратегічних та безпекових студій Сергій Герасимчук, науковий директор Інституту Євро-Атлантичного співробітництва Олександр Сушко. Активними учасниками вільного обміну думками будуть також представники громадських організацій, аналітики, місцеві та столичні журналісти.  

Підсумки публічних дебатів на актуальну тему, винесену в назву заходу, будуть широко висвітлені в регіональних ЗМІ.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.