bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«День Землі-2010» в Харкові
02.06.2010

5 червня о 12.00 год. у парку Артема, біля сцени, відбудеться презентація найбільшого у світі прапора Землі, частини якого виготовлялися небайдужими людьми з різних куточків України.

Захід відкриє координатор проекту «День Землі 2010» Юлія Маклюк.

Мета проекту
- підвищення зацікавлення молоді та молодих сімей у питаннях охорони довкілля, а також залучення їх до життя парків, у яких вони проводять своє дозвілля.

В рамках акції також передбачається:

  • 11.00 – 12.00 – прибирання парку
  • 12.30 – 13.30 - 3 майстер-класи екологічно-дружнього мистецтва - рухливі ігри для дітей: фрісбі, твістер, кеглі - конкурс малюнків на асфальті - створення карти екологічних проблем міста - презентації екологічних організацій - гра «Еко-стежина»
  • 13.30 – 15.30 - квест «Ангели Землі»

З приводу отримання додаткової інформації контактувати із:
Дмитром Кольчиком, для довідок в Харкові, 093 966 50 62 Любою Єремічевою, координатором по зв’язкам зі ЗМІ, 063 628 67 57, [email protected]

Довідково

Проект «День Землі-2010» здійснюється за підтримки Фонду розвитку демократії Посольства США в Україні

Організатори: ГО УЕК «Зелена Хвиля»

Партнери проекту в Харкові:
Український кліматичний рух, Інформаційний центр зі зміни клімату «КліматІнфо», Національний Університет «Києво-Могилянська Академія», магазин екологічних товарів «SexyGreen», AIESEC в Харкові, волонтерська організація «Мульти-культи», клуб активного відпочинку КАВА. Призи від магазину екологічних товарів «Еко-знак»

Медіа-партнери: портал «Громадський простір», UNISTUDY

Контакти

Коментарі

Богдан Маслич   5159 днів тому   #  

може вашу б енергію та ресурси та на захист парку, що ЗАРАЗ знищується у тому ж самому харкові?

  •   Пiдписатися на новi
Любов Єремічева   5159 днів тому   #  

дякую за коментар! ми обізнані із прикрою ситуацією у парку Горького. в рамках проекту "День Землі 2010", який є серією освітніх акцій по регіонах України, ми маємо свою програму, що не пересікається з парком Горького. втім, поза рамками проекту, його учасники в різний спосіб долучаються до вирішення ситуації з вирубкою - ми поширюємо інформацію, спілкуємось із правоохоронними огранами тощо.

  •   Пiдписатися на новi
Іван Богун   5158 днів тому   #  

чудовий приклад того "как далек день земли, его организаторы и спонсоры от народа"... "пиар во время чумы", товарищи... людей б'ють, а ці розгортають прапори, як ідея: можете долучити тих, хто б'є до тримання прапору, теж буде своєрідний рекорд - суперблюзнірство!

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    5158 днів тому   #  

ось приклад з того самого Харкова. Сила музики і ніяких грантів https://www.youtube.com/watch?v=imgDk2KIYOk&feature=player_embedded#!

  •   Пiдписатися на новi
Любов Єремічева   5158 днів тому   #  

дякую усім коментаторам за слушні дописи. ви маєте рацію. суперечки довкола цього зайві, бо кожен із нас у свій спосіб так само вболіває за парк Горького, як і ви. програма залишається програмою - в ній теж чимало корисного, але по-людськи ми так само не можемо залишити багатостраждальний парк без уваги.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.