bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Корпоративна соціальна відповідальність. Як викладати?
01.06.2010

3 червня 2010 року у Харкові Центр розвитку КСВ проводить круглий стіл «Корпоративна соціальна відповідальність. Як викладати?». Захід відбудеться в Харківському національному економічному університеті (Науково-бібліотечний корпус, ауд. 311) з 15.00 по 16.00 в рамках регіональної презентації Національного конкурсу бізнес-кейсів з КСВ за підтримки компаній Ernst & Young, «САН ІнБев Україна» і МТС-Україна.

Впровадження курсу з корпоративної соціальної відповідальності є актуальною вимогою часу. При Міністерстві освіти і науки, за ініціативи Глобального договору ООН в Україні, діє робоча група, зусиллями якої розроблена програма навчальної дисципліни «Корпоративна соціальна відповідальність» і на разі вона представлена до обговорення на сайті МОН. Крім того, за сприяння Центру розвитку КСВ, в Україні створена мережа ВНЗ з викладання КСВ, до якої долучилося більше 20 українських вузів. Тому питання обговорення викладання цього предмету є надзвичайно важливим.

Мета круглого столу – обговорити питання викладання дисципліни «Корпоративна соціальна відповідальність», проаналізувати КСВ українських компаній та представити першу в Україні збірку кейсів з успішними КСВ-практиками вітчизняних підприємств.

Питання до обговорення:

  • КСВ як інноваційна дисципліна: чи готові її викладати в українських ВНЗ;
  • структура програми «Корпоративна соціальна відповідальність»;
  • як посилити партнерство компаній з вищими навчальними закладами в контексті КСВ тенденції викладання КСВ в сучасному світі;
  • соціальна відповідальність вищих навчальних закладів.

До участі запрошені: декани факультетів економіки та менеджменту ВНЗ регіону, завідувачі кафедр економіки, маркетингу та менеджменту ВНЗ, всі зацікавлені викладачі та аспіранти.

Реєстрація учасників та акредитація ЗМі за тел. (044) 280 11 47, моб. 093 554 2110 або на мейл [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.