bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс серед загальноосвітніх навчальних закладів Луганської та Донецької областей «Агенти чистоти»
03.02.2021

Конкурс серед загальноосвітніх навчальних закладів Луганської та Донецької областей «Агенти чистоти»

Передумови. Проблеми якості та безпечності харчування, як і попередження шлунково-кишкових та інших інфекційних хвороб, включно з поширенням Covid-19, розкривають низку соціальних і економічних проблем сучасної України: низький рівень надання медичних послуг, високий рівень смертності від інфекційних хвороб, проблеми щодо загальної культури та малий відсоток вакцинованого населення, як і нестача дієвої інфраструктури для забезпечення заходів санітарної та епідеміологічної безпеки. Сьогодні більше як 5 мільйонів дітей харчуються в українських школах і дитячих садках. Лише 2019 року в 38% українських шкіл і дитсадків були зареєстровані харчові розлади в дітей. У зв’язку із цим особливо важливо дотримуватися основних положень системи контролю HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) щодо якості харчових продуктів.

Мета конкурсу: популяризація здорового та безпечного харчування, впровадження за допомогою принципів НАССР розвитку надійної системи контролю харчових продуктів у закладах освіти.

Умови конкурсу: Під керівництвом учителя команди з шести учнів мають створити та презентувати власний проєкт-ідею, який відображає розвиток надійної системи контролю харчових продуктів у школі. Творчі проєкти можуть бути у вигляді: відео, газет, флешмобів щодо тем «Гігієна харчування» та «Здорове харчування».

П’ять найкращих проєктів буде визначено 15.05.2021.

Заявки на участь у конкурсі подаються на електронну пошту [email protected] до 04.05.2021.

Заявка на участь надсилається на пошту та містить інформацію:

Назва школи, ПІБ учасників команди, ПІБ вчителя, відповідального за проєкт; мотиваційний лист у формі есе або відео на підтвердження інтересу до теми проєкту.

Учасниками конкурсу можуть бути: шкільні команди (по 6 учніввіком 12—16 років з Луганської, Донецької областей, які готові застосовувати отримані знання й досвід у повсякденному житті та передавати їх одноліткам (власний внесок у формі проєктів та ініціатив до цієї теми).

Переможці конкурсу: Шкільні команди, які посядуть І—V місця, візьмуть участь у чотириденному літньому таборі. Шкільні команди, які посядуть VІ й VІІ місця, отримають заохочувальні призи — електросушарки, дзеркала, дозатори.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.