bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Україна і Польща розроблять спільні проекти у сфері енергозбереження
25.05.2010

27 травня 2010 року у Львівському ЦНТЕІ відбудеться міжнародна конференція-дискусія “Системні рішення та успішні практики Польщі і України у сфері енергозбереження – формування плану дій на 2010-2011 роки”. Конференція є першим заходом проекту ЛвЦНТЕІ та польської асоціації «Горизонти» в рамках програми “Допомога Польщі 2010”. 

На даній конференції, окрім представлення проектів, буде організовано науково-практичну дискусію з метою обговорення узгоджених дій та вироблення спільної платформи ініціатив влади, бізнесу, науки, засобів масової інформації, міжнародних партнерів щодо можливих практичних проектів у сфері енергозбереження.

Даний проект сприятиме налагодженню тісніших контактів між активними організаціями у сфері енергозбереження та ЗМІ, які професійно висвітлюють цю тематику, поширенню успішних міжнародних практик у Львівській області, а також кращому висвітленню проблем енергозбереження для жителів Львівщини та інших областей України.

Попередній проект за напрямком енергозбереження, реалізований у 2009 році, продемонстрував актуальні та конкурентні напрацювання організацій та підприємств Львівщини у цій сфері (проекти, інноваційні продукти, технології), що було відзначено представниками Польщі та України на фінальній конференції у грудні 2009 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.