bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зустріч з прекрасним для малозахищених верств киян
22.05.2010

Одинока молитва – тиха й слабка. Голос хору – непереможний. До нього прислухається , навіть, Господь Бог. А якщо цей хор – провідні митці України, і просять вони про духовне здоров`я всього народу – озирнутись і простягнути руку допомоги повинен кожний.

Адже мова йде про наше з вами майбутнє. Обов’язок цивілізованої держави - дбати про соціально незахищені верстви населення. Усіляко підтримуючи добрі наміри Президента України Віктора Януковича і уряду щодо подолання бідності, реалізації успішної соціальної політики у державі і турботи про духовний і культурний розвиток всіх верств населення, Київський Національний академічний театр оперети переконаний, що мистецька еліта країни не може залишатись осторонь нагальних потреб держави.

Наш театр неодноразово виступав ініціатором багаточисельних благодійних заходів спільно з державними закладами, благодійними фондами «Крона», «Приятелі дітей» та іншими. І сьогодні, напередодні Дня Києва проводить благодійний культурний проект, який має на меті подарувати малозахищеним верствам киян свято зустрічі з прекрасним.

28 травня о 19.00 на безкоштовний перегляд відомої оперети І.Кальмана «Містер Ікс» запрошено

200 інвалідів, членів малозабезпечених багатодітних сімей і дітей-сиріт старшого віку. Колектив театру переконаний, що зустріч з прекрасним мистецтвом оперети стане незабутнім подарунком і святом у нелегкому житті кожного з них. Адже мистецтво і музика зцілює душі, надихає і дає сили крокувати вперед, долаючи випробовування долі. Глибоко впевнені, що для наших глядачів ці заходи, які мають не лише виховне, а й духовне значення, стануть справжнім святом, а засоби масової інформації висвітлять цю важливу не тільки для малозабезпечених верств населення, а й для національно-патріотичного та духовного виховання усіх громадян подію.

Сьогодні ми впевнено йдемо до іншого суспільства, більш розвиненого, більш економічно стабільного, де люди будуть більш багатими не тільки матеріально, а й духовно.  

Контакти

  • Добровольський Руслан
  • Суспільна служба Києва
  • [email protected]
  • 2782870

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.