bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Невидимий батальйон 3.0. Сексуальні домагання у військовій сфері в Україні»
15.12.2020

Громадська організація «Інститут гендерних програм» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні 16 грудня о 15.00 проведе презентацію попередніх результатів дослідження «Невидимий батальйон 3.0. Сексуальні домагання у військовій сфері в Україні». Захід відбудеться у форматі онлайн.Пряму трансляцію можна буде дивитись на фейсбук-сторінках проєкту «Невидимий Батальйон» https://www.facebook.com/InvisibleBattalion  та МФО «Рівні можливості»

Організатори заходу: ГО «Інститут гендерних програм», МФО «Рівні можливості» у Верховній Раді України, Громадська експертна рада з гендерних питань при МФО «Рівні можливості». 

Спікери та учасники онлайн-конференції: віцепрем’єрміністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина, урядова уповноважена з питань гендерної політики Катерина Левченко, народна депутатка України, співголова МФО “Рівні можливості” у Верховній Раді України Марія Іонова, народні депутати, представники/ці міжнародних та громадських організацій, медіа. 

Попередні результати дослідження, шляхи подолання проблеми, а також рекомендації щодо законодавчих змін представлять дослідниці адвокаційної кампанії «Невидимий батальйон 3.0. Сексуальні домагання у військовій сфері в Україні» та юристки ГО «Юридична сотня». 

Мета кампанії «Невидимий Батальйон 3.0. Сексуальні домагання у військовій сфері в Україні» – дослідити проблематику сексуальних домагань і запропонувати ефективні рішення для покращення цієї ситуації у військовій сфері, спираючись на західні зразки й досвід країн НАТО, допомогти українському війську запровадити світові стандарти безпеки і протидії сексуальним домаганням. Чинна кампанія актуальна в межах виконання міжнародних зобов’язань України, зокрема реалізації порядку денного програми ООН «Жінки, мир, безпека».

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.