bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошуємо на круглий стіл у Боровій Харківської області на тему діяльності ОСН
08.12.2020

ГО “РЕОМ” у співпраці з Центром Розвитку Міського Середовища запрошує представників влади, ЗМІ, громадських організацій та всіх активних громадян взяти участь у круглому столі на тему “Практичні аспекти створення та діяльності органів самоорганізації населення”, який відбудеться 11 грудня о 15:00 у смт Борова Харківської області за адресою Будинок культури, вул. Миру, 19. 

Захід спрямований на опанування такого інструменту місцевого самоврядування, як органи самоорганізації населення (ОСН): законодавчою базою, фінансовою звітністю, механізмом створення та принципами роботи, головними досягненнями за роки існування ОСН в Україні, умовами оподаткування, ризиками в роботі, зокрема, проблемами рейдерства, політичного впливу тощо.

Перша частина круглого столу триватиме годину до 16:00. Друга частина запланована до 18:00. Тут пропонується до вашої уваги лекція про механізми діяльності ОСН. Запрошений лектор Євген Лебедєв, голова ГО “Звіринецький сквер”, експерт Центру Розвитку Міського Середовища з питань роботи з місцевими органами влади та створення ОСН. Участь в обох модулях безкоштовна. 

Для участі у круглому столі зареєструйтесь, будь ласка, за посиланням до 15:00 10 грудня: https://forms.gle/HmUyYXWUkJti7mUu7

Кількість місць обмежена. 10 грудня на електронну адресу кандидата/кандидатки прийде детальна інформація про захід.

За додатковими питаннями та коментарями, будь ласка, звертайтеся до координатора проекту пані Олени Стаднік за електронною адресою [email protected] або за телефоном (067) 127 89 75.

Захід організовано за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини у партнерстві з німецькою організацією Media in Cooperation and Transition.

Контакти

  • Олена Стаднік 0671278975

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.