bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтерактивну виставку «На зламі» покажуть у Білій Церкві
08.12.2020

16 грудня 2020 року о 15:00 в міській виставковій залі бібліотеки №8 (м.Біла Церква, вул.Леваневського,55) відбудеться відкриття виставки «На зламі».

Виставку “На зламі” відвідали понад 5000 глядачів з усієї країни. Покази відбулися вже у 14 містах України: у червні 2019 з Києва проєкт вирушив на Схід України до Луганської та Донецької областей, а вже цього року виставку змогли побачити у Дніпрі, Кропивницькому, Черкасах, Житомирі, Вінниці та Хмельницькому.

Виставка демонструє особисті переживання 26 цивільних про невизначеність, життя у правовому вакуумі, руйнування сімейних зв’язків внаслідок поляризації суспільства. Інтерактивна виставка поєднує особисті історії свідків та постраждалих з інфографікою та статистичними доказами, які показують наскільки глибокі зміни відбулися у структурі суспільства після початку конфлікту на Сході України.

«На Зламі» акцентує увагу глядачів на глибших проблемах, які торкнулися українців: атомізації суспільства, складній адаптації ВПО, демографічних змінах в Донецькій та Луганській областях, відсутності спільного бачення реінтеграції втрачених територій.

Відвідувачі також матимуть змогу побачити відеоісторії постраждалих, які опинилися у полоні.

З питань організації звертайтесь до Галини Кожедуб: 097 31 87 166.

Трансляція події відбуватиметься на сторінці Коаліції “Справедливість заради миру на Донбасі”.

Захід буде організовано з дотриманням всіх протиепідемічних рекомендацій Центру громадського здоров’я МОЗ України. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.