bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лекція від Андрія Куликова «Роботи не плачуть. 4 важливі правила успішної журналістики»
08.12.2020

11 грудня 2020 року о 12:00год відбудеться онлайн-дискусія «Роботи не плачуть. 4 важливі правила успішної журналістики» від Комісії з журналістської етики.

Розмова усіх зацікавлених з Андрієм КУЛИКОВИМ, професійним теле- і радіоведучим, медіатренером, співзасновником Громадського радіо, Головою Комісії з журналістської етики.

Журналіст розповість про свій досвід, починаючи від пропагандистської англомовної газети УРСР на закордон «News from Ukraine» та Української служби Бі-Бі-Сі (Лондон), роботі на політичному ток-шоу «Свобода слова» на телеканалі ICTV та заснування незалежного мовника «Громадське радіо» у 2013 році.

До участі запрошуються журналісти та редактори місцевих, регіональних та всеукраїнських медіа, медіаексперти та громадські активісти у сфері медіа. Активна участь і додаткові запитання вітаються від учасників.

Обов’язкова реєстрація https://forms.gle/XjrVdWdTn4j4qULGA

Подія на Фейсбуці https://www.facebook.com/events/222600759224931/

 

Комісія з журналістської етики – орган саморегуляції роботи журналістів та редакцій, який дозволяє обговорювати та пропонувати шляхи вирішення конфліктних ситуацій базуючись на єдиному стандарті роботи - Кодексі етики українського журналіста.

Подія проводиться у рамках проєкту за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/222600759224931/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.