bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

День Європи у Харкові
20.05.2010

Харківський Центр Європейської Інформації, Європейський Клуб та Харківська обласна державна адміністрація і мерія міста запрошують на свято Дня Європи, яке відбудеться 22 травня 2010 року з 11.00 до 15.00 на площі Свободи у Харкові.

Відкривають свято представники Обласної державної адміністрації, мерії міста, Консули європейських країн. На площі буде розгорнуто наметове «Європейське містечко», де в кожному наметі буде розміщена інформація про країни Європейського Союзу. За супроводом гіда можна буде «помандрувати» країнами Європи, дізнатися про правила пересування в Шенгенській зоні, отримати інформацію про економічне та культурне життя наших сусідів, познайомитися з традиціями та народним вбранням цих країн.

Також відбудеться вікторина «Чи знаєте ви Європу?», і кращий знавець історії Європейського Союзу зможете отримати приз.

Крім того, у програмі - нетрадиційний концерт, підготовлений учасниками Європейських Клубів міста, де можна буде почути пісні англійською, французьською, німецькою, іналійською мовами та подивитися танці народів Європи.

На площі можна буде побачити танці та трюки на велосипедах. А також на великому екрані, розташованому на готелі «Харків», будуть демонструватися інформаційні фільми про країни Європи та презентації діяльності Європейських Клубів Харківської області.

Заходи проводяться до 60-річчя проголошення Декларації Роберта Шумана – ідеї створення Європейського Союзу.

Господарями Європейського містечка будуть волонтери!

Організатори гарантують, що буде весело і цікаво.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.