bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Екомодернізація української промисловості: від ресурсоефективності до циркулярної економіки»
02.12.2020

Центр ресурсоефективного та чистого виробництва (Центр) в Україні організовує 16 грудня 2020 року (з 10:00-14:00) національну онлайн-конференцію “ЕКОМОДЕРНІЗАЦІЯ УКРАЇНСЬКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ: ВІД РЕСУРСОЕФЕКТИВНОСТІ ДО ЦИРКУЛЯРНОЇ ЕКОНОМІКИ”.

Запрошуємо Вас ознайомитись зі здобутками, перевагами, успіхами та викликами проєкту UNIDO “Сприяння адаптації і впровадженню ресурсоефективного та чистого виробництва шляхом створення і роботи Центру більш чистого виробництва в України”, який виконувався Центром в Україні 8 років.

На конференції будуть висвітлені питання ресурсоефективності та циркулярної економіки і визначення їх ролі у формуванні екологічної та економічної політики держави.

Для суспільства переваги РЕЧВ та циркулярної економіки очевидні:

– економічні (підвищення продуктивності ресурсів);
– екологічні (зменшення негативного впливу на довкілля);
– соціальні (покращення добробуту населення).

Про це та багато іншого Ви дізнаєтеся, долучившись до нашої конференції. Попередня реєстрація обов`язкова за посиланням.

З програмою можна ознайомитися тут.

* Онлайн-конференція організовується в рамках проєкту Організації Об’єднаних Націй з промислового розвитку “Сприяння адаптації і впровадженню ресурсоефективного та чистого виробництва шляхом створення і роботи Центру більш чистого виробництва в України” за підтримки Швейцарії та Австрії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.