bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

УКФ і CSR Ukraine заснували онлайн-хаб для співпраці бізнесу та культури
30.11.2020

Український культурний фонд спільно з CSR Ukraine, експертною організацією Центр «Розвиток КСВ» запускають Business Culture Hub для сприяння співпраці бізнесу та культури. 

Створення Business Culture Hub стало результатом проведеного круглого столу «Співпраця бізнесу та культури: нові реалії», на якому представниці та представники компаній разом з експертками УКФ та Центру «Розвиток КСВ» говорили про необхідність покращення співпраці бізнесу та культурних проєктів. 

 Марина Саприкіна, керівниця Центру «Розвиток КСВ»: «Культура — важлива сфера для розвитку країни та суспільства. Та саме вона зазнала значних збитків під час COVID-19. Продажі впали на 50% у перші місяці карантину, а бюджетні видатки на реалізацію проєктів скоротились у 2 рази. Саме тому підтримка бізнесу та пошук нових шляхів співпраці є ключовою для креативних проєктів».

Ірина Осадча, заступниця виконавчої директорки з питань організаційного розвитку УКФ: «Партнерство є одним із значних ресурсів розвитку культури і УКФ працюватиме над створенням платформи для прозорої та стабільної комунікації між представниками бізнес-середовища та культури задля розбудови екосистеми культури та креативності в країні».

Business Culture Hub ‒ це регулярні онлайн-зустрічі представників бізнесу та культури, метою яких є обмін досвідом та пошук спільних форматів партнерства. В рамках зустрічей учасники зможуть розповідати про проєкти, плани та ініціативи, шукати нових партнерів та дізнаватись про «внутрішню кухню» культурного сектору. Ідею Business Culture Hub вже підтримали такі компанії, як Carlsberg Україна, IDS Borjomi, GlobalLogic. 

Перша зустріч відбудеться 3 грудня 2020 року. Реєстрація: https://forms.gle/8GS5G7PaYCY6Cts29 

Анонси наступних заходів публікуватимуться на сторінках Центру «Розвиток КСВ» та УКФ у Facebook.

Контактна інформація:

Анастасія Павлова, менеджерка з розвитку партнерств УКФ, [email protected]

Чайка Дар’я, комунікаційна менеджерка Центр “Розвиток КСВ”, [email protected]

Український культурний фонд https://ucf.in.ua/   

Центр “Розвиток КСВ” https://csr-ukraine.org/  

 

Контакти

  • Чайка Дар’я
  • PR-менеджерка Центр “Розвиток КСВ”
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.