bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Група підтримки жінок-жертв гендерного насильства
25.11.2020

Насильство, захиститися від якого не вистачило сил, має довготривалі наслідки.

Навіть якщо це трапилось дуже давно, важливо дістати з себе усі скалки: відчуття “заморозки”, соціальної ізоляції та небезпеки, сором, провину, безпорадність, страхи, тривожність, самознецінення, приятелювання з алкоголем й т. і. 

Ці цілком природні реакції виникають тому, що тепер розум постійно й із усіх сил дбає про твою безпеку, але сильніше, ніж потребує актуальна ситуація.

Ми громадська організація «Центр гуманістичних технологій «АХАЛАР», яка більше 25 років допомагає людям. І зараз ми хочемо підтримати жінок, які пережили або переживають насильство. 

Насильство - це вкрай важка ситуація, вона не виникає щодня, й очікування на проблему виснажує тіло та розум. Тому наслідки насильства треба долати, як і саме насильство, звісно.

В офлайн-суспільстві отримати належну підтримку та допомогу не завжди вдається - і ми вирішили діяти в онлайні. Ми створили Facebook-групу психологів, консультантів та хелперів, які пройшли спеціальне навчання у програмі «Психічне здоров’я людей, що постраждали від гендерного насильства», орієнтоване на надання допомоги уцілівшим від гендерного насильства.

Ці фахівці налаштовані на надання допомоги. Вони знають та вміють це робити й готові допомогти: підтримкою, порадою, інформацією або психологічними сеансами, безоплатно або за гроші, залежно від ситуації. 

Приєднуйся. На тебе чекає допомога та нове життя поза рамками наслідків насильства. Втім, ти також можеш підтримати й тих, хто ще йде цим шляхом.

Посилання на групу: https://www.facebook.com/groups/722370501990428/. У групі діють правила конфіденційності та відсутності критики.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.