bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Місцевий бюджет для громадської безпеки та соціальної згуртованості»
24.11.2020

Відкрито реєстрацію на онлайн-конференцію «Місцевий бюджет для громадської безпеки та соціальної згуртованості». Ця конференція є підсумковою в рамках проєкту “Розбудова потенціалу організацій громадянського суспільства (ОГС) та Робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості (РГГБСЗ) в частині моніторингу місцевих бюджетів та адвокатування змін до бюджетів з акцентом на безпеку громади, посилення доступу до правосуддя та соціальну згуртованість в цільових громадах Донецької та Луганської областей”. 


8 грудня 2020 року громадські активісти, члени Робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості, представники місцевого самоврядування, ЗМІ та всі зацікавлені особи Східної України запрошуються на віртуальний “космічний корабель”, на борту якого у фіналі проєкту буде презентовано справжню “зірку-дороговказ” - Методологію “6 кроків до ефективних бюджетів, що варто зробити місцевим активістам та членам Робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості”. 

Для реєстрації потрібно до кінця дня (до 23:59) 6 грудня 2020 року заповнити гугл-форму: https://forms.gle/Y7k3uqye6NrKAk7A9.

Програма конференції доступна за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1xUlkCsqDdr9geyqp9DZNycguEEWSxrpA/view?usp=sharing

 

Під час конференції відбуватимуться групові сесії. Одна з них, під назвою “Обсерваторія”, буде присвячена обміну кращими практиками в сфері місцевого бюджетування та громадської мобілізації. Якщо б Ви хотіли представити досвід своєї громади, будь ласка, надайте деталі в аплікаційній формі - і ми обов’язково надамо вам можливість передати свій досвід іншим під час конференції!
 
Також в рамках конференції відбудеться онлайн-квест по всесвіту місцевих бюджетів. На учасників та переможців чекають заохочувальні призи від організаторів: друкований посібник “6 кроків до ефективних бюджетів, що варто зробити місцевим активістам та членам Робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості”, брендовані чашки, стікери-наліпки тощо. 

Проєкт реалізується консалтинговою компанією ТОВ «Synergy Development Consulting» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Королівства Данії, Королівства Швеції та Швейцарської Конфедерації.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.