bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум розвитку громадянського суспільства «мунітет до ілюзій»
17.11.2020

Форум розвитку громадянського суспільства - найпотужніша національна платформа для обговорення головних питань та визначення трендів розвитку всього громадського сектору на найближче майбутнє. Місце, де “всі зустрічаються з усіма”, де кожна проведена хвилина додає професіоналізму, де отриманого заряду натхнення вистачає на весь наступний рік.

Ми свідомі викликів, які стоять перед цьогорічним Форумом і усвідомлюємо нашу відповідальність за створення безпечних умов для всіх учасників.

Щоб дотриматися всіх вимог, встановлених Урядом, вперше за всю історію Форуму він відбудеться у форматі всеукраїнського телемарафону, який поєднає усі регіони України. 25 комунікативних майданчиків (всі області та Крим) сформують інтерактивну мапу громадянського суспільства, яке продемонструє згуртованість перед кризою невизначеності. 
Переходьте на нашу онлайн платформу, на якій ми організовуємо Форум-телемарафон ➡️ https://forum.ednannia.ua/ та реєструйтеся!
 
Регіональні майданчики працюватимуть у строгій відповідності до умов карантину :
- якщо на момент проведення Форуму область перебуватиме в “червоній зоні“ карантину – усі регіональні заходи Форуму проводитимуться виключно онлайн;
- якщо на момент проведення Форуму область перебуватиме в “помаранчевій“, “жовтій“ чи “зеленій зоні“ – усі регіональні заходи Форуму проводитимуться у змішаному онлайн-офлайн форматі відповідно до нормативів розміщення учасників, встановлених вимогами Уряду України (кількість людей на локації не перевищує нормативи);
- майданчик у Києві працюватиме за аналогічними правилами.
Кожен регіональний партнер представить свою тему та програму.

 

Після реєстрації ви отримаєте доступ до усіх трансляцій і станете активним учасником Форуму.

Реєстрація також передбачає можливість долучитися офлайн до одного з майданчиків Форуму. Ця можливість залежить від епідемічної ситуації на день проведення заходу в кожному місті окремо.
Реєстрація також дає можливість обрати, у ролі кого ви хочете доєднатися до Форуму: слухача, спікера,
провайдера, волонтера, представника донорської структури

Захід організовує ІСАР Єднання у співпраці з регіональними партнерами. 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.