bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошуємо представників обласних та місцевих департаментів освіти долучитись до круглих столів
03.11.2020

Шановні представники обласних та місцевих департаментів освіти, від імені організацій School of ME та ChildFund Deutschland e.V., запрошуємо вас долучитися до організації круглого столу на тему “Соціальне шкільне підприємництво в Україні: створіть перший стартап ще у школі”.

 

У рамках україно-німецького проєкту Social Student Companies to Activate the Youth ми розбудовуємо екосистему соціальних шкільних підприємств. Ми активно співпрацюємо з громадськими організаціями, закладами освіти, вчителями та учнями, а ваша участь активна участь, ак представників органів місцевого управління, стала б надзвичайно важливою складовою успіху ініціативи та майбутнього українських соціального шкільного підприємництва.

 

Цього року навчальна програма курсу за вибором «Соціальне шкільне підприємництво» для учнів 8–11 класів була схвалена Міністерством освіти і науки України і рекомендована до запровадження у школах. І, хоча очевидно, що предмет цікавий та корисний, проте новий і викликає чимало питань. Щоб відповісти на них і познайомити освітян та громадськість з новими перспективами, ми запрошуємо вас доєднатися до розмови. За круглим столом збираються представники проєкту, громадські організації, які розвивають тему у вашому регіоні, та ви — представники управлінь освіти.

 

Наша мета, щоб кожен освітянин, від Чопа до Маріуполя, знав, що тема соціального шкільного підприємництва затверджена МОН і навчання з неї можна зробити цікавим та корисним. А українські школярі проявили свої лідерські та організаторські якості, побудувавши перший бізнес ще до випускного.

 

Круглі столи відбудуться у листопаді-грудні 2020 року і ми шукаємо партнерів серед представників обласної і місцевої влади для організації діалогу та сприяння розвитку та побудови соціальних шкільних підприємств у ваших областях. Дізнатися більше, а також заявити про ваше бажання долучитись до організації круглого столу ви можете, написавши координатору проєкту Віктору Конопкіну ([email protected]) до 17.11.2020.

 

З нетерпінням чекаємо на вашу відповідь та можливість особистого знайомства.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.