bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація результатів моніторингу антикороновірусних програм у Дніпропетровській області
03.11.2020

Зустріч відбудеться 5 листопада 2020 року на онлайн-платформі ZOOM.

Мета зустрічі – обговорити результати моніторингу в Дніпропетровській області та презентувати урядовцям рекомендації щодо виходу з карантину, і на випадок нових хвиль COVID-19.

Протягом 4-ох місяців організацією спільно з громадськими активістами та активістками, був проведений аналіз місцевих рішень щодо недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19 та подолання наслідків карантину. В результаті діяльності була визначена актуальність зазначених політик та, на основі найкращих практик, розроблені рекомендації з більш ефективного реагування на аналогічні виклики.

У Дніпропетровській області моніторинг  політик кризового реагування на COVID-19 був проведений у м.Дніпро, м.Кривий Ріг та м.Новомосковськ, а також чотирьох об’єднаних територіальних громадах: Девладівської сільської ОТГ, Межівської селищної ОТГ, Першотравневської сільської ОТГ, Покровської міської ОТГ.

 Дата проведення: 5 листопада 2020 року

Місце проведення: онлайн-платформа ZOOM

Початок заходу:о 13:00

Pеєстрація за посиланням: https://forms.gle/4EQmGjD6MavC7DA78

З повним текстом дослідження можна ознайомитись за посиланням

https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1bXH8tDC2rYoGFy_DXPuzb_lEcz3TlWnp?fbclid=IwAR2Hxg_4Ngssb-2o_mrIpfm7OevylXua2eDGfvkZtO-Qan1RrSYDVNe4MVM 

Проєкт “Моніторинг політик кризового реагування на COVID-19 на регіональному і національному рівні силами громадянського суспільства” реалізується БО БФ “Стабілізейшен Суппорт Сервісез” за підтримки Чорноморського Трастового Фонду (Black Sea Trustfor Regional Cooperation), який є проєктом Німецького фонду Маршалла США (German Marshall Fundof the United States).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.