bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

До уваги активістів/ток, НУО та журналістів\журналісток Івано-Франківської області!
01.11.2020

Запрошуємо журналістів, громадських активістів/-ток, представників та представниць громадських організацій та органів місцевого самоврядування долучитись до презентації та обговорення результатів всеукраїнського моніторингу антикороновірусних програм та напрацьованих рекомендацій для громад.

Зустріч відбудеться 08.11 2020 року на онлайн-платформі ZOOM

Мета зустрічі – обговорити результати моніторингу в Івано-Франківській  області та презентувати урядовцям рекомендації щодо виходу з карантину, і на випадок нових хвиль COVID-19

Протягом 4-ох місяців організацією спільно з громадськими активістами та активістками, був проведений аналіз місцевих рішень щодо недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19 та подолання наслідків карантину. В результаті діяльності була визначена актуальність зазначених політик та, на основі найкращих практик, розроблені рекомендації з більш ефективного реагування на аналогічні виклики.

Результати моніторингу по в Івано-Франківській області  - Івано-Франківській, Коломийській, Калуській, Печеніжинській, Ямницькій, Матеїцькій та П’ядицькій ОТГ.

 

Дата проведення: 08 11 2020 року
Місце проведення: онлайн-платформа ZOOM
Початок заходу: о 12:00

Pеєстрація 

За всіма роз’ясненнями просимо Вас звертатися до регіональної/ого координаторки/а організації – Юлії Бодашевській за телефоном 097-604-33-30  або писати на електронну адресу: [email protected]

 Проєкт реалізується БО БФ “Стабілізейшен Суппорт Сервісез”за підтримки Чорноморського Трастового Фонду (Black Sea Trust for Regional Cooperation), який є проєктом Німецького фонду Маршалла США (German Marshall Fund of the United States).

 

Юлія Бодашевська

Радник з питань соціальної згуртованості

CF Stabilization Support Services

Mobile: +38 (097) 604 33 30

E-mail: [email protected] [email protected]

Site: http://sss-ua.org, http://radnyk.org

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.