bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар-практикум з питань еколого-інноваційного потенціалу МСП
31.10.2020

До уваги представників Волинської, Рівненської, Житомирської, Київської, Чернігівської областей.

Запрошуємо вас взяти участь у відборі слухачів/слухачок семінару-практикуму з питань еколого-інноваційного потенціалу МСП.

Семінар відбудеться 21-22 грудня 2020 року у м. Чернігові і базуватиметься на теоретичному внеску експертів з ЄС, України та Білорусі з обговоренням та роботою в групах навколо практичних тематичних досліджень. Теми семінару: політика ЄС щодо сприяння екоінноваціям; порівняння підходів до екоінновацій, проблем, які вони вирішують, та способу їх реалізації в країнах ЄС; український та білоруський інституційний контекст екоінновацій; передумови, перспективи та виклики для транскордонного співробітництва МСП у сфері екоінновацій.

Цільові групи:

-   Стартапи, які планують розпочати ініціативи сталого бізнесу в транскордонних регіонах

-  Представники українських місцевих громад, які беруть участь у розробці місцевих екоорієнтованих проектів

-  Представники громадських організацій, які надають інформаційну, консультаційну та навчальну підтримку МСП

-    Власники та співробітники, провідні фахівці з питань управління, маркетингу, технологій, КСВ малих та середніх підприємств

Організатори мають можливість частково покрити витрати слухачів/слухачок, пов’язані із участю у семінарі. Про наявність такої потреби просимо вказувати у мотиваційному листі.

Мотиваційні листи прохання направляти на електронну адресу [email protected] до 12.00 23 листопада 2020 року. Організатори зконтактують лише з відібраними учасниками.

Проект фінансується урядами Чехії, Угорщини, Польщі та Словаччини через Вишеградські гранти Міжнародного Вишеградського фонду. Місія фонду - просувати ідеї сталого регіонального співробітництва в Центральній Європі.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.