bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Кам’янець-Подільському замку покажуть виставку «На зламі»
21.10.2020

28 жовтня о 14.00 у Виставковій залі Кам’янець-Подільського державного історичного музею-заповідника відбудеться публічне відкриття мандрівної виставки свідчень “На зламі” про порушення прав цивільного населення під час війни на Сході України.

 
Виставку “На зламі” відвідали понад 4000 глядачів з усієї країни. Покази відбулися вже у 12 містах України: у червні 2019 з Києва проект вирушив на Схід України до Луганської та Донецької областей, а вже цього року виставку змогли побачити у Дніпрі, Кропивницькому, Черкасах, Житомирі та Вінниці. Зараз виставка демонструється у м. Хмельницький.
 
Виставка демонструє особисті переживання 26 цивільних про невизначеність, життя у правовому вакуумі, руйнування сімейних зв’язків внаслідок поляризації суспільства. Інтерактивна виставка поєднує особисті історії свідків та постраждалих з інфографікою та статистичними доказами, які показують наскільки глибокі зміни відбулися у структурі суспільства після початку конфлікту на Сході України.
 
«На Зламі» акцентує увагу глядачів на глибших проблемах, які торкнулися українців: атомізації суспільства, складній адаптації ВПО, демографічних змінах в Донецькій та Луганській областях, відсутності спільного бачення реінтеграції втрачених територій.
 
Гості заходу матимуть нагоду:
  • Зустрітись з авторами мультімедійного проекту « На Зламі»
  • Взяти участь в екскурсії виставкою
  • Зустрітися з ВПО та постраждалими в наслідок війни у форматі «Відкритої книги»
 
З питань організації звертайтесь будь ласка до Ольги Бауер 0505368020, 068 9397605.
Захід буде організовано з дотриманням всіх рекомендацій Центру громадського здоров’я МОЗ України.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.