bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація результатів моніторингу антикризових політик в Чернігівській обл.
19.10.2020

Запрошуємо журналістів, громадських активістів/-ток, представників та представниць громадських організацій та органів місцевого самоврядування долучитись до презентації та обговорення результатів всеукраїнського моніторингу антикороновірусних програм.

 Зустріч відбудеться 22 жовтня 2020 року на онлайн-платформі ZOOM

 Мета зустрічі – обговорити результати моніторингу в Чернігівській області та презентувати урядовцям рекомендації щодо виходу з карантину, і на випадок нових хвиль COVID-19.

 Протягом 4-ох місяців організацією спільно з громадськими активістами та активістками, був проведений аналіз місцевих рішень щодо недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19 та подолання наслідків карантину. В результаті діяльності була визначена актуальність зазначених політик та, на основі найкращих практик, розроблені рекомендації з більш ефективного реагування на аналогічні виклики.

В Чернігівській області моніторинг проводився у: місті Чернігів, місті Прилуки та Ніжинській, Сосницькій, Михайло-Коцюбинській, Кіптівській, Новобасанській об’єднаних територіальних громадах.

 Дата проведення: 22 жовтня 2020 року

Місце проведення: онлайн-платформа ZOOM

Початок заходу: о 11:00

 Pеєстрація за посиланням:

https://forms.gle/a9hCTMQCcE55NQx17

 За додатковою інформацією Ви можете звернутись до:

Анни Ніколенко-Баєвої, регіональної координаторки Проєкту в Чернігівській області

тел.: +38 (050) 374 10 14, +38 (067) 416 51 31,

e-mail: [email protected]

 Проєкт “Моніторинг політик кризового реагування на COVID-19 на регіональному і національному рівні силами громадянського суспільства” реалізується БО БФ “Стабілізейшен Суппорт Сервісез”за підтримки Чорноморського Трастового Фонду (Black Sea Trust for Regional Cooperation), який є проєктом Німецького фонду Маршалла США (German Marshall Fund of the United States).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.