bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Місцеві вибори та стан реформ в Україні
13.10.2020

Коаліція Реанімаційний Пакет Реформ разом із Фондом Маршалла Сполучених Штатів (German Marshall Fund) і Мережею друзів України (Friends of Ukraine Network) організовує онлайн-круглий стіл Трансатлантичної робочої групи “Місцеві вибори та стан реформ в Україні”.

Робоча мова заходу: АНГЛІЙСЬКА

Дата та час проведення заходу: 19 жовтня, 15:00 – 16:30

Темами обговорення будуть майбутні місцеві вибори 25 жовтня, які матимуть велике значення для демократичним, судовим та іншим ключовим реформам. Експерти обговорять стан судової реформи та боротьби з корупцією, включаючи потенційно небезпечні слухання в Конституційному Суді, що створюють плутанину навколо Вищого антикорупційного суду України. Ми також обговоримо умови місцевих виборів, включаючи вплив COVID-19, олігархів і Росії. Дискусія також буде зосереджена на результатах нещодавнього саміту Україна-ЄС та на тому, як трансатлантичні партнери можуть якнайкраще підтримати прогрес України в реформах та інтеграційних процесах.

Спікери:

  • Єлизавета Ясько, Голова підкомітету з питань міжпарламентського співробітництва, двосторонніх та багатосторонніх відносин Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва;
  • Ольга Айвазовська, Голова правління Громадянської мережі ОПОРА;
  • Анастасія Козловцева, керівниця відділу міжнародних зв’язків та фандрейзингу Transparency International Ukraine;
  • Галина Чижик, експертка Центру протидії корупції .

Модератор:

  • Джонатан Кац, старший науковий співробітник Фонду Маршалла Сполучених Штатів.

Реєстрація за посиланням

Контактна особа: Джон Александер, [email protected]

Трансатлантична робоча група (TTFU) була створена у жовтні 2018 року Німецьким фондом Маршалла США, Мережею друзів України та Реанімаційним Пакетом Реформ за підтримки організацій громадянського суспільства України, включаючи Український кризовий медіа-центр. Основний фокус діяльності робочої групи полягає у забезпеченні платформи для посилення взаємодії між США, Європою та Україною, а також обміну інформацією між політиками, лідерами думок і громадськими організаціями щодо політичних, економічних і безпекових проблем, які впливають на Україну, її демократичний транзит і взаємодію із західними партнерами. З огляду на стан глобальних, регіональних та внутрішніх викликів, включаючи COVID-19, з якими стикаються США, Європа та Україна, місія TTFU є як ніколи важливою для зміцнення трансатлантичного партнерства з Україною та регіоном, які продовжують протистояти загрозам та ворожій діяльності з боку Президента Росії Володимира Путіна.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.