bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар на тему: Програма “12 Кроків”
07.05.2010

7 - 9 травня 2010 року  у Львові (вул. Симоненка, 5 Церква св. Володимира і Ольги, Приміщення релігійно-просвітницького центру ім. свщм. Миколая Чарнецького) відбудеться семінар на тему: Програма "12 Кроків ".

Програма семінару:

6 травня, четвер

з 18.00 до 20.00 - знайомство

7 травня, п’ятниця

  • з 10.00 до 18.00 - заняття
  • обід з 13.00 до 14.30
  • 19.00 - відкрите зібрання АА, Ал-Анон, АН, ДДА

8 травня, субота

  • з 10.00 до 18.00 - заняття,
  • 19.00 - відкрите зібрання АА, Ал-Анон, АН, ДДА

9 травня, неділя

  • з 10.00 до 15.00 - заняття + підсумки

На відкриті зібрання можуть прийти усі зацікавлені !

Ведучі - члени польського АА.

Реєстраційний внесок 10 грн (роздатковий матеріал для роботи) Обіди за власний кошт.

Ідея проведення таких семінарів народилася у 1940р., в Клівленді США. Кларенс С.та кілька інших алкоголіків активно виходили на вулицю у пошуках пияків і спроваджали їх з барів та інших “точок”. Взимку 1941р. група АА “Крауфорд” зорганізували окремі зустрічі, щоб допомогти новачкам у опрацюванні програми “12 кроків”. Для зацікавлених існує брошура ангійській мові, яка описує історію започаткування таких семінарів. Назва оригіналу “AA’s Forgotten Beginning the AA beginner’s classes”.

Даний семінар має за мету опрацювання перших трьох кроків. Велика Книга (книга Анонімні Алкоголіки) - буде нашим підручником. Даний семінар в жодному разі не є, та й не повинен бути, моя/наша приватна інтерпретація Програми “12 Кроків”.

Умови, які допоможуть нам спільно пройти цей курс:

  • 1. Для досягнення максимального результату бажано пройти весь курс.
  • 2. Найкращий результат отримаємо, якщо учасник прийде із своїм наставником.
  • 3. Будемо читати Велику Книгу, що може допомогти тим, хто має проблеми з читанням. 4. Кожен учасник повинен мати власну Велику Книгу АА. 5. Даний семінар проводиться для того, щоб започаткувати конкретні дії, про які написанео у Книзі Анонімні Алкоголіки, а не заради процесу навчання.

Якщо опрацюєш детально Кроки, як це написано у книзі АА - маєш шанс вилікуватись від алкоголізму. Просимо попередньо реєструватись для участі у семінарі для забезпечення роздатковим матеріалом та бронювання житла.

Попередня реєстрація по тел. 066 725 58 02 Саша E-mail: [email protected] Проживання для іногородніх вул.І.Пулюя 34а, та 36. (від 50 грн.) - згідно попередніх заявок на бронювання.

P.S. АНОНІМНІ АЛКОГОЛІКИ® - це товариство, що об’єднує людей, які діляться між собою досвідом, силами й надіями, щоб вирішити спільні проблеми й допомогти один одному позбутися алкоголізму. Єдиною передумовою членства - це бажання перестати пити. Немає вступних чи членських внесків. АА не пов’язане з будь-якими сектами, релігіями, установами чи організаціями, політикою не займається. Воно не вступає в жодні конфлікти, не засуджує й не схвалює будь-яких політичних справ. Наше головне завдання – дотримання тверезого способу життя й допомога іншим алкоголікам досягти тверезості.

(Copyright © by the A.A. Grapevine, Inc.)

Із симпатією до АА, Тарас Кушнір

Коментарі

Кушнір Тарас   5197 днів тому   #  

Хвилю тому мені зателефонували та запросили мене на відкриту групу АА та попросили мене, повідомити та Запросити усіх зацікавлених, на відкрите зібрання Анонімних Алкоголіків, яке відбудеться у неділю 9 травня 2010р. з 11.00 до 13.30, у приміщення релігійно-просвітницького центру ім. свщм. Миколая Чарнецького, що при Церкві св. Володимира і Ольги, вул. Симоненка, 5

За словами організаторів цікавою є метод опрацювання "12 кроків". Програма семінару сформована таким чином, що Узалежнені !!!, - можуть долучитися на любому етапі семінару...

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5197 днів тому   #  

ооо! захрип перекладач... їду туди !!!

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5189 днів тому   #  

І що ж, попрацював я трохи у ролі перекладача, заробив цукерки, тістечка та каву, а також несамовите задоволення від спілкування з тверезомислячими людьми... яке складно описати.

Львівські члени АА - молодці, зорганізувалися, переклали програму, роздрукували, кожному дали папку з матеріалами і т.д. Як мені повідомили всього взяли участь більше 60-ти осіб.
Програму для початківців, повезли у свої тенета для адаптації Центр "Назарет", м.Дрогобич, ЛМГО "Спільнота взаємодопомоги "Оселя", м.Львів. А також, у Київ, Ів.Франківськ, Тернопіль.

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5189 днів тому   #  

Від себе, хочу поділитися тим, що мене вразило. Оскільки польських гостей було 4 особи а перекладачів тільки два, і часом виникали ситуації, коли польські гості спілкувалися з нашими, які не розуміли польської мови, мені було прикольно за ними спостерігати, та невтручатися,... я чекав, що буде далі...

Ведучий польської делегації, зауважив це, і мені потім пояснив, що вони (українець та поляк які про щось жваво дискутували) не знали мови одни одного... ні один ні другий ( вставляли англійські слова часом німецькі, або ж російські... один з Києва другий з Гданська) - але вони "спілкувалися мовою серця!", шукали розуміння, вони розуміли один одного... дивно? але факт...
А найцікавіше, коли були підсумки, власне ці двоє висловили радість знайомству та приємне спілкування один з одним... обмінялися контактами, і тепер гість з Києва поїде у гості до гостя з Гданська. Ось такі вони алкоголіки...

Знайду вільну хвилю, обов'язково намагатимусь довідатися:
"Що ж воно таке - "мова серця?"

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.