bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс «Активні люди моєї громади, якими ми пишаємося»
05.10.2020

Інститут “Республіка” та Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” запрошують мешканців Дніпропетровської області долучитися до конкурсу та виграти призи! 
 
“Активні люди моєї громади, якими ми пишаємось” - це конкурс, який дає можливість розповісти про видатних сучасників і сучасниць, з якими ми живемо в одній громаді.
 
Якщо ви знаєте людину з вашої громади, якою ви пишаєтесь та про яку хотіли б розповісти - зробіть це!
 
Від вас необхідно всього 2 речі:
1) Зробити в Facebook допис про активну людину вашого міста чи ОТГ, якою пишаєтесь, де написати, чому саме ви нею пишаєтесь. Додати до допису фотографію з цією людиною.
2) Поставити хештеги #АктивнаГромада та хештег з назвою вашої громади #АктивніЛюди_назвагромади, наприклад: #АктивніЛюди_Дніпра.
Хештег #АктивнаГромада потрібно поставити обо’язково, як і хештег з назвою міста/громади!
 
Конкурс триватиме до 30 жовтня включно. По хештегах 31 жовтня за допомогою сайту RandomOrg буде обрано кілька переможців, які отримають цінні призи від Всеукраїнської ініціативи “Активна Громада” у Дніпрі!
 
Слідкуйте за новинами на сторінці “Активної Громади” Дніпра у фейсбуці: https://www.facebook.com/AktyvnaHromadaDnipra  
 
Беріть участь та розповідайте про активних людей вашої громади! 
 
P.S.У конкурсі можуть брати участь мешканці Дніпропетровської області. 
 
Контакти організатора: Дмитро Твердохліб, комунікаційний координатор Всеукраїнської ініціативи “Активна Громада” у Дніпрі. Тел. 099-004-37-90; e-mail: [email protected]
 

Примітка. Місія “Активної Громади”: досягти добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту “Республіка”. Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.