bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

До уваги активістів/ток, НУО та журналістів\журналісток Житомирської області!
30.09.2020

На Житомирщині завершується  робота над проєктом «Моніторинг політик кризового реагування на COVID-19 на регіональному і національному рівні силами громадянського суспільства».

Місцеві активісти/тки та громадські організації, дослідили питання реалізації Закону Укранїни “Про доступ до публічної інформації” в Жиотомирській області в 7 громадах – Житомирській, Бердичівській, Новоград-Волинській, Глибочицькій, Новогуйвінській, Тетерівській та Станишівській. 

Наразі проводяться заходи щодо виготовлення підсумкового звіту щодо виявлення найкращих регіональних практик реагування на пандемію COVID-19, для подальшої можливості  запропонувати шляхи покращення наявних місцевих політик у соціально-економічній сфері. Проєкт імплементується в 24-ох областях.

Ми розуміємо, що криза ще не минула, і що існує високий ризик подальшого загострення епідемічної ситуації, тож вважаємо, що результати моніторингу та напрацьовані у співпраці рекомендації дозволять більш ефективно реагувати на аналогічні виклики.

Для верифікації отриманих данних запланвано проведення  05.10.2020 року 0 14.-00 вебінару в ZOOM

Якщо Вам цікаво та Ви маєте свої історії – заповнюйте анкетумhttps://docs.google.com/forms/d/1wW7Wk75mFkUUPK6cO_S6v4_nHv_BhL4B0JSYpZ7PJ9A/edit

 отримуйте посилання на вебінар - і приєднуйтеся.

Проєкт реалізується БО БФ “Стабілізейшен Суппорт Сервісез”за підтримки Чорноморського Трастового Фонду (Black Sea Trust for Regional Cooperation), який є проєктом Німецького фонду Маршалла США (German Marshall Fund of the United States).

Юлія Бодашевська

Радник з питань соціальної згуртованості

CF Stabilization Support Services

Mobile: +38 (097) 604 33 30

E-mail: [email protected] [email protected]

Site: http://sss-ua.org, http://radnyk.org

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.