bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розпочинається пошук нових лідерів Черкащини
30.04.2010

28 квітня у приміщення залу засідань Черкаської міської ради відбувся круглий стіл “Моделювання майбутнього Черкащини через ефективні проекти”. Круглий стіл був “відправною точкою” всеукраїнського проекту “Нові лідери України”.

Модератором круглого столу виступив лідер МГО “Українська Громада” В.В. Чеповий (у минулому Президент видавничої групи «Галицькі Контракти»). На заході були присутні заступник міського голови Гук І.Б., депутати Черкаської та обласної рад, прдставники громадських організацій.

В рамках проекту «Нові лідери України» - www.novilidery.org - ми розпочинаємо пошук нових лідерів Черкащини – людей, які вже діють на благо свого регіону і стануть агентами позитивних змін, відстоюватимуть та лобіюватимуть інтереси Черкащини на національному рівні.

Це і є справжня регіональна еліта. Проект розпочатий міжнародною громадською організацією «Українська Громада» та підтриманий ЧОГО «Комітет самоврятування громади» та МГО AIESEC у м. Черкаси.

Ми розпочинаємо пошук нових лідерів Черкащини – людей, які вже діють на благо свого регіону і стануть агентами позитивних змін, відстоюватимуть та лобіюватимуть інтереси Черкащини на національному рівні. Це і є справжня регіональна еліта. Проект розпочатий міжнародною громадською організацією «Українська Громада» та підтриманий ЧОГО «Комітет самоврятування громади» та МГОAIESEC у м. Черкаси. Нові лідери України – незалежний суспільний проект. Він є інноваційним для України, але не новим для світу.

Успішні приклади схожих ініціатив в світі довели, що саме вони здатні підняти національних дух та забезпечити прихід нових людей у суспільне життя, чого так очікують українці. (з успішним прикладом схожих проектів Ви можете ознайомитися на сайті ). Нові лідери України – це лідери нової якості – ефективні соціальні менеджери з державницьким далекоглядним мисленням, які вже реалізовують суспільно-корисні проекти.

Для них можливість брати участь в долі своєї країни – це найбільший азарт та енергія. Сама думка про це запалює. Стати Новим лідером – це не самоціль. Бо нові лідери – це не красива назва, не титул і не марнославство. Метою участі в проекті є поділитися своїм досвідом реальних позитивних дій! Завдання нових лідерів – разом створити бачення майбутнього України і втілювати це бачення в життя через реальні суспільно-корисні громадські чи підприємницькі проекти та відстоювати інтереси свого регіону на національному рівні.

Проект допоможе новим лідерам це робити. Організатори проекту створять для нових лідерів правові можливості та можливості лобіювання свого проекту та інтересів регіону на національному рівні, можливості отримати ресурсну підтримку для своїх ініціатив, можливості ефективної інформаційної роботи та особистісного розвитку. Протягом 6 місяців, до серпня 2010 року - всіх учасників, які подали заявку в режимі реального часу, аналізуватиме Відбірковий комітет. Кожен, хто відповідає критеріям нового лідера, стає кандидатом у нові лідери. Через веб-сайт всі бажаючі зможуть підтримати кандидатів, яких вони вважають найдостойнішими стати новими лідерами.

Протягом серпня кандидати у нові лідери будуть аналізуватися членами Номінаційного комітету. І ті, які здатні найефективніше робити суспільні дії стануть новими лідерами. На початку вересня буде оголошено 100 нових лідерів України. Протягом серпня-листопада 2010 року нові лідери України знайомитимуться між собою, проходитимуть різноманітні тренінги та формуватимуть бачення України. Це бачення відразу буде конвертовано у конкретні громадські чи підприємницькі проекти.

У листопаді 2010 року планується проведення Форуму нових лідерів України, куди будуть запрошені відомі світові та українські лідери. З листопада 2010 року нові лідери України реалізовуватимуть свої проекти в рамках гри «Україна 2020».

Мета гри – реалізувати проекти Нових лідерів на 100% у 25 регіонах України. Це стане першим кроком втілення сформованого бачення України.  

Коментарі

Альона Рягузова   5195 днів тому   #  

Проект дуже класний! А головне - він новий для нашого суспільства, яке чекає нових облич!

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5195 днів тому   #  

прикольно, но для меня)))) росточком не вышел))))

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5195 днів тому   #  

упс... очепятка) вернее: не для меня

  •   Пiдписатися на новi
Анатолій Рекун   5195 днів тому   #  

На жаль, для більшості людей, після того як тільки їх називають лідерами, вони перестають ними бути.

  •   Пiдписатися на новi
Альона Рягузова   5195 днів тому   #  

Сподіваємось, що навіть, якщо чверть з тих людей й буде робити корисні справи на благо країни, вже є кроком вперед.

  •   Пiдписатися на новi
Альона Рягузова   5195 днів тому   #  

Головне не кількість, а якість!

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5195 днів тому   #  

:)) и как мне заполнять анкету, если только среднее образование и то, не могу аттестат восстановить.... архивы исчезли.... вот и заполняй потом анкеты по поводу образования

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5195 днів тому   #  

тем более мне во власть нельзя пускать, украинцы не привыкли жить по закону))) или чиновники взвоют, или меня пристрелят.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.