bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Законопроєкти щодо ГО, які залучають фінансування з іноземних джерел
22.09.2020

Запрошуємо вас взяти участь в експертному онлайн-обговоренні на тему: “Законопроєкти щодо громадських об’єднань, які залучають фінансування з іноземних джерел” (№№3193-1, 3326, 3564).

В рамках обговорення відбудеться презентація аналізу цих законопроєктів, проведеного Європейським Центром некомерційного права (ECNL). Текст аналізу для попереднього ознайомлення – за посиланням

Захід відбудеться онлайн, у п’ятницю 02 жовтня 2020 року, 14:00-16:00 на платформі Zoom. Посилання на обговорення буде надісланий за день до заходу.

Попередня програма обговорення і перелік запрошених спікерів за посиланням.

До участі в обговоренні запрошенні керівництво Верховної Ради України, керівники парламентських фракцій і груп, профільних парламентських комітетів, профільні представники Уряду, експерти громадянського суспільства, міжнародні партнери і донори України.

Реєстрація на захід за посиланням 

До запрошення також додаємо Заяву щодо дискредитації громадянського суспільства від 31.07 2020 року, яку підтримало понад 540 громадських об’єднань України.

Контактна особа: Гліб Стригуненко, менеджер адвокації Коаліції РПР, тел. 050 888 6143, [email protected]  

Обговорення проводиться Коаліцією“Реанімаційний Пакет Реформ у партнерстві з ІСАР “Єднання” та  Українським незалежним центром політичних досліджень у співпраці з “Європейським Центром некомерційного права”. Захід організовується у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», який реалізовується головним партнером-виконавцем ІСАР Єднання у консорціумі з, Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та Верховенство права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).   

Контакти

  • Гліб Стригуненко
  • менеджер адвокації Коаліції РПР
  • тел. 050 888 6143
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.