bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запорізьких аграріїв запрошують на АгроТолоку 2020
21.09.2020

25 вересня 2020, у п’ятницю, в селі Садовому в Токмацькому районі Запорізької області відбудеться унікальний комплексний захід для аграріїв, профільних студентів і професійних городників - фестиваль “АгроТолока 2020”.

В його рамках на гостей і гость очікують насичена програма, безліч захоплюючих активностей, нові практичні цікаві знання, нові корисні знайомства, ярмарок техніки та творчі виступи талановитих молоді та дорослих.

Місце проведення: Запорізька область, Токмацький район, село Садове, вулиця Шкільна, будинок 3-в (площа біля сільського будинку культури).

Час проведення: 25.09.2020 з 10.00 до 20.00

До участі запрошуються аграрії, сільгоспвиробники, представники органів місцевого самоврядування та творчі колективи з 9 районів Запорізької області : Більмацького, Гуляйпільського, Оріхівського, Токмацького, Бердянського, Приморського, Приазовського, Мелітопольського, Якимівського, а також всі охочі колеги й з інших територіальних одиниць.

Захід спрямований на посилення тісної співпраці між сільськогосподарською дорадчою службою, профільними громадськими організаціями, сільськогосподарськими підприємствами, органами місцевого самоврядування та державою, на посилення економічної спроможності та сталості ММСП у сільському господарстві.

На заході планується:
з 10.00 до 12.30 - демонстраційний показ діяльності 4 сільськогосподарських підприємств, що ведуть свою діяльність на території Жовтневої сільської ради Токмацького району; 
з 13.00 до 16.00 - практичний семінар «Підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарських виробників: сучасні підходи та практичні рішення» з виступами фахових експертів у сфері сільського господарства;
з 16.00 до 20.00 - інтеграційна програма за участі ОТГ з 9 районів області;
протягом дня - виставка-ярмарок сільськогосподарської продукції.
Виконання карантинних вимог буде забезпечено.

Фестиваль “АгроТолока-2020”організовано ГО «Офіс перспективного розвитку» за проєктом «Сталий розвиток сільських громад: синергія освіти та практичних рішень» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). 
Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Захід буде організовано у партнерській співпраці з ГО «Рада жінок-фермерів Запорізької області» та Жовтневою сільською радою Токмацького району за організаційної підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Запорізької обласної державної адміністрації, Токмацької районної державної адміністрації.

 

Контакти

  • Офіс перспективного розвитку
  •  [email protected]
  • 093 545 3554

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.