bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

JustConf Ukraine 2020: Ефективність досудового розслідування
21.09.2020

Зусилля багатьох інституцій системи кримінальної юстиції та партнерів з різних секторів спрямовано на підвищення ефективності досудового розслідування та впровадження інноваційних рішень.

На конференції експерти і практики поділяться сучасними рішеннями в сфері кримінальної юстиції. Та спробують знайти відповідь на ключове питання: «Як підвищити ефективність досудового розслідування і забезпечити права людини?»
 
Під час конференції ми поговоримо про інновації у кримінальній юстиції, спрямовані на захист прав людини й допомогу правоохоронцям на прикладі:
 
«Custody Records»  — система документування і фіксації всіх дій щодо затриманих осіб, які перебувають під контролем Національної поліції;
 
Процесуальне інтерв’ю— методика проведення допиту, що дозволяє ефективно отримувати інформацію та виключає тиск на особу;
 
«Стандарти досудового розслідування» — практичний інструмент, розрахований на слідчих (детективів), прокурорів, слідчих суддів, розроблений із залученням практиків досудового розслідування. Мобільний додаток «Стандарти досудового розслідування» для iOS  та Android.
 
Серед спікерів:
Юрій Бєлоусов — керівник департаменту процесуального керівництва у кримінальних справах про катування та інші серйозні порушення прав з боку правоохоронних органів Офісу Генерального прокурора України;
Руслан Горяченко — начальник Управління дотримання прав людини Національної поліції України;
Андрій Орлеан — Доктор юридичних наук, доцент, начальник відділу методологічного забезпечення прокурорів та тренерів Тренінгового центру прокурорів України;
Володимир Петраковський — викладач НаУКМА, експерт Центру політико-правових реформ;
Денис Гюльмагомедов — керівник відділу детективів НАБУ;
Тарас Філоненко — заступник керівника підрозділу детективів НАБУ;
Микола Сіома — директор Української Фундації Правової Допомоги.
 
У панельній дискусії візьмуть участь:
Гізо Углава - Перший заступник директора Національного антикорупційного бюро;
Олексій Бонюк - керівник департаменту захисту інвестицій Офісу Генерального прокурора;
Олеся Отраднова - Директорка Тренінгового центру прокурорів України;
Роман Романов - директор програми “Права людини та правосуддя” Міжнародного фонду “Відродження”;
 
Модераторка конференції — Лариса Денисенко, письменниця, адвокатка, правозахисниця.
 
Партнерами заходу є Національна поліція України, Тренінговий центр прокурорів України, Відкритий Офіс НАБУ, Офіс Генерального прокурора, Міжнародний фонд “Відродження”, Українська фундація правової допомоги, Експертний центр з прав людини, Центр політико-правових реформ та Real Stories Production.
 
Захід відбуватиметься одночасно в очному (з обмеженою кількістю учасників) та онлайн-режимі, що дасть можливість онлайн-аудиторії ставити запитання і дискутувати.
 
Спеціально для заходу розроблено веб-додаток JustConf2020, через який можна брати участь у всіх активностях, опитуваннях, голосуваннях, переглядати презентації спікерів.
 
Програма конференції доступна за посиланням.
 
Реєстрація на захід за посиланням..
 
Участь у заході — безкоштовна, зареєстрованим учасникам буде надіслано персональне запрошення до участі в офлайн або онлайн форматі.

Контакти

  • https://justconf.com.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.