bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Бахмуті на День міста відкриється пройде фотовиставка молоді Донбасу
14.09.2020

12 вересня 2020 року під час святкування Дня міста Бахмута, на площі Свободи (біля колишнього кінотеатру «Космос»), пройде збірна фотовиставка проєкту МедіаЛаб Донбас.



«Цього літа ми побували у трьох містах Донбасу: Соледарі, Бахмуті та Лисичанську. Де, загалом, навчалися 32 студента та студентки. Кожен учасник та учасниця протягом п’яти  навчальних днів вчилися працювати з дзеркальною фотокамерою та створили особисті, глибинні фотоісторії на тему «Вулиця, на якій я живу». Лисичанськ став заключним містом другого циклу Фотомайстерень для молоді Донбасу від проєкту МедіаЛаб Донбас» - каже Олена Жерздєва, керівниця проєкту.

Кураторами студентів стали відомі фотографи-документалісти з Києва та Львову: Сергій Полежака, Олексій Фурман, Іринка Громоцька та Сергій Коровайний, які займалися разом з підлітками протягом усіх навчальних днів офлайн та онлайн.

«Результатами проєкту дійсно можна пишатися - наші випускники за короткий час змогли навчитися сторітеллінгу і створили унікальні історії, з якими ми і запрошуємо познайомитися всіх бажаючих» - каже Сергій Коровайний, київський фото-документаліст і один з кураторів фотомайстерні.

Подивитися роботи учасників та учасниць проєкту можна 12 вересня з 16:00.

Проєкт фінансується у рамках Програми Федерального міністерства закордонних справ Німеччини «Розширення співпраці з громадянським суспільством країн Східного партнерства та Росії». Проєкти МедіаЛаб Донбас спрямовані на досягнення однієї з цілей програми: «Зміцнення плюралізму».

МедiаЛаб Донбас — медіа-проєкт Європейської Медіа Ініціативи (Europäische Medien Initiative e. V.), який проходить за підтримки Посольства Німеччини, Генерального консульства Німеччини у Донецьку, Австрійського бюро кооперації у Львові у співпраці з громадською організацією «Нова Дружківка» i Платформою Ініціатив «Теплиця»

Контакти для преси:

Антоніна Полухіна, координаторка проэкту в Україні

Тел.: +380 66 599 55 92

E-mail: [email protected]

Elena Jerzdeva, керівництво проєктом: [email protected]

Інформація про проєкт:

https://de-de.facebook.com/MediaLabDonbass/

www.medialab-donbass.com

Можлива організація телефонних інтерв’ю з організаторами, кураторами та учасниками проєкту

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.