bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Анонс круглого столу
09.09.2020

Запрошуємо на круглий стіл, присвячений підведенню підсумків реалізації проєкту “Програма розширення прав та можливостей для молодих журналістів (блогерів) “Нові медіа” (NEW MEDIA). Захід проводиться Національним університетом “Чернігівська політехніка” спільно з Фундацією Прав Людини в Україні та громадською організацією “Центр гендерної освіти”.

Під час круглого столу обговорюватимуться результати, отримані внаслідок реалізації програми, їх вплив на життя цільової групи, міста, області. Будуть представлені етапи здійснення проєкту “NEW MEDIA”, заходи, які проводились в рамках його реалізації в Чернігівській області.

До участі запрошуються представники ЗМІ, громадських організацій, органів державної влади та місцевого самоврядування, блогери, журналісти, студенти, викладачі.

Метою проєкту  є посилення професіоналізму молодих лідерів громадських організацій, блогерів та журналістів у царині розвитку блогерства, правозахисту і молодіжного лідерства.

Проєкт виконується у співпраці з Вільнюським університетом, ГО “Фундація Прав Людини” та фінансується коштами Міністерства Закордонних Справ Литовської Рспубліки.

Контакти

  • координаторка проєкту в Чернігівській області - Наталія Шакун
  • тел. (066) 9396119

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.