bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Бурчик «Турбота в Дії»
05.09.2020

11-12 вересня 2020 року в мальовничому селищі Чішки, що розташовується в самій серцевині Львівської області, відбуватиметься волонтерська акція “БУРчик”, яка реалізується місцевим осередком програми “Будуємо Україну Разом”  БО “Львівська освітня фундація”Під час заходу небайдужі волонтери спільно із ГО «Турбота в Дії» допомагатимуть одній родині вийти із вкрай скрутного становища шляхом покращення їхніх житлових умов. 

ГО «Турбота в Дії» - міжнародна волонтерська організація, що покращує життя і можливості соціально-вразливих дітей. Представники «Турботи» щиро переконані, що найуразливіші категорії дітей повинні отримувати підтримку, необхідну для їхнього благополуччя, розвитку потенціалу і досягнення успіху в самостійному житті. БУР завжди підтримував дружні відносини із ГО, тому  практично одразу відкликнувся на запит допомогти родині. Ситуація справді складна. Матір опинилася у кризовій ситуації, і дітей забрали в інтернат. Як наслідок, мати бажає знову побачити дітей вдома, однак для цього їй потрібна наша допомога.  

Хочеш почати змінювати своє місто на краще? Щиро бажаєш, щоб в твоїй громаді сформувалася активна волонтерська спільнота? А ще маєш неабияке бажання провести цікаво вільний час, познайомитись з активною молоддю твого міста і знайти нові можливості для саморозвитку? Тоді долучайся до БУРчика – волонтерської акції, яка має на меті нести цінності взаємодопомоги та добросусідства в громади.

А головне, щоб взяти участь, не потрібно бути професіоналом, адже такий ремонт під силу абсолютно кожному, ще й у хорошій компанії та з допомогою майстрів – час пролетить непомітно і з користю! 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.