bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Анонс блог-кафе ««Блогінг як потужний інструмент розвитку інклюзивного суспільства»
04.09.2020

Завітайте в блог-кафе у Чернігові «Блогінг як потужний інструмент розвитку інклюзивного суспільства» в рамках реалізації проекту «Разом Ми - Сила або як стати блогером» (Чернігівська область»)!

Під час зустрічі поговоримо про особливості побудови інклюзивного суспільства. Розберемося,  що таке доступність і кому вона потрібна. Розкриємо існуючі проблеми створення безпечного та безбар’єрного простору. Проаналізуємо доступність освітніх та інших послуг для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення. Визначимось як правильного говорити про існуючі проблеми у власних блогах, що таке інкюзивніть блогу та як розширити аудиторію.

Блог-кафе відбудеться 10 вересня об 15:00 на базі інклюзивного простору «Арсенал Ідей Чернігів», Чернігівський обласний молодіжний центр, вул. Магістратська, 3.

 Спікер – Олег Котеленець, заступник директора Чернігівського обласного молодіжного центру, тренер національної програми «Молодіжний працівник».

Впевнені, що практичні вправи та теоретичні моменти, які ми виконаємо та розглянемо під час зустрічі, будуть корисними для молодих блогерів, допоможуть їм покращити вже існуючи навички, усунути деякі бар’єри в спілкуванні з аудиторією, розширити перелік форм подачі інформації.

Участь у заході  безкоштовна.

Що потрібно для участі:

  1. Готовність вести блог на соціальну тематику проекту та бажання активно долучатися до проектних заходів.
  2. Досвід громадської діяльності та бажання посилення лідерських навичок.
  3. Обов’язкова реєстрація учасників  за посиланням:

https://forms.gle/NCsZxVka7ZWC3Yx96

Метою проекту є:

  • налагодження діалогу серед громадських організацій з питань забезпечення правового захисту  та рівних прав молодих людей в суспільстві;
  • розширення можливостей молодих людей та посилення їхніх голосів на місцевому рівні, створення простору для повноправної участі молоді з усієї України у вирішенні питань, пов’язаних з захистом їхніх прав на національному рівні;
  • розвиток блогерства як інструмента впливу та каналу комунікації для цілей правозахисту та посилення плюралізму думок.

Проєкт реалізується НУ «Чернігівська політехніка» спільно з громадською організацією «Шлях у майбутнє» за підтримки Громадської організації «Фундація прав людини»,  Cultures Interactive e.V. (CI, Germany), The Anti-discrimination Education Society (TEA, Poland). Фінансування проєкту здійснюється коштами  Міністерства закордонних справ Федеративної республіки Німеччина.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.