bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Жива Бібліотека Фемінізм і #РівніМожливості
01.09.2020

ГО Інститут Креативних Інновацій в рамках 2-го Конгресу Рівних Можливостей запрошує долучитися до Живої Бібліотеки разом з Тіною Собко, правозахисницею, феміністкою, ЛГБТ-активісткою.

Поспілкуємось про фемінізм та його історію. Про те, чи справді феміністки ненавидять чоловіків. Наскільки фемінізм притаманний лише жінкам, чи чоловіки теж можуть бути феміністами. А також, наскільки жінки мають рівні права та можливості з чоловіками насправді.

4 вересня (в п’ятницю) о 17:00  в ZOOM та прямій трансляції у Facebook.
Для участі необхідно зареєструватися  https://kreativ.im/zbk3/ до 12:00, 21 серпня.

Посилання на зустріч отримають зареєстровані учасники та учасниці.

Чому саме «Жива Бібліотека»? Все просто у нас живими книгами є люди, які розповідають про себе та свій досвід. Адже вони унікальні, справжні, відкриті, а ще втомлені від різних упереджень та стереотипів. Правила нашої Живої Бібліотеки:

«Жива бібліотека» — не розважає читача/ку, а ламає стереотипи.

  • У «Живій Бібліотеці» не буває незручних або гострих питань.
  • «Читач/ка» погоджується з тим, що «Книга» може достроково завершити розмову у випадку, якщо хтось погано поводиться з нею або ображає її.

Захід здійснюється завдяки щедрій підтримці британського народу через Департамент міжнародного розвитку Великої Британії в рамках Фонду розвитку ефективного врядування. Погляди організаторів не обов’язково відображають погляди Департаменту міжнародного розвитку або Уряду Її Величності.

 

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.