bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фестиваль думок 2020 оголошує програму!
01.09.2020

1 – 6 вересня на Луганщині відбудеться вже четвертий Фестиваль думок від Восток SOS. Він, в першу чергу — про комунікацію, знаходження спільного та кращого один для одного — навіть якщо ви маєте різні думки. 

За 3 останні роки фестиваль зібрав близько 200 лідерів думок та професіоналів своєї справи з кількох європейських країн, понад 2000 слухачів, та відкрив для Сєвєродонецька теми, які тут ніколи не звучали відкрито. Карантинні обмеження показали нам, наскільки насправді безмежним може бути Фестиваль, тому цього року ми пропонуємо змішаний формат — онлайн плюс офлайн.

З 1 по 4 вересня можна буде долучитися до онлайн-дискусій на нашій сторінці у Facebook.
5 вересня Фестиваль думок завітає до Сєвєродонецька на площу Перемоги,
а 6 вересня плануються виїзні дискусії на лисичанському Гранд-Каньйоні. На “живих” локаціях ми забезпечимо всі необхідні умови, аби ви почувалися комфортно й безпечно. 

Програма фестивалю (оновлюється): https://bit.ly/festdumok2020

Вона максимально різноманітна, аби фестиваль був цікавим для широкого кола людей. Так, тут можна буде почути про екологію, місцеві вибори, права людини, дистанційне навчання, особливості роботи під час пандемії та багато іншого. Об’єднує ці теми актуальність, злободенність та їх важливість для життя громади. 

Чекаємо на Фестивалі думок 2020 кожного й кожну, хто прагне говорити про те, що болить, всіх, кому відгукуються нагальні для суспільства теми, всіх, хто прагне свіжих вражень після тривалого карантину.

Долучитися: https://bit.ly/opinionfestival2020

З будь-яких питань та з пропозиціями співпраці звертайтеся до:

Юлії Красільникової, координаторки Фестивалю думок (096 596 57 86, [email protected])
Маргарити Чернишової, комунікаційної менеджерки (050 764 55 99, t.me/margocherny).

Фестиваль відбувається за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”, Посольства Естонської Республіки в Україні, естонської організації “Mondo”, Правозахисного центру «Поступ» і Європейської комісії в рамках програми EU Aid Volunteers.

Контакти

  • Маргарита
  •  0507645599
  •  t.me/margocherny

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.