bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Про що звітують депуати Дніпровської міської ради? Клуб Активної Громади
18.08.2020

Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» та Інститут «Республіка» запрошують мешканців Дніпра долучитися до обговорення звітів депутатів міської ради за 2019 рік. 
 
Дата: 20.08.2020 (четвер)
Час: 11:00 – 11:45
Місце проведення: Онлайн-платформа MyOwnConference
Вхід за посиланням: https://go.mywebinar.com/xjeb-pxts-qfxd-gnxh
 
Участь безкоштовна для всіх бажаючих!
 
Засідання націлене обговорити процес звітування депутатів місцевих рад у різних містах України та розглянути детальніше, про що звітують депутати Дніпровської міської ради, порівняти це з попередніми роками.
 
Під час онлайн засідання Клубу ми поговоримо про те:
● Як звітують депутати місцевої ради?
● Про що вони звітують?
 
Щоб зібрати цю інформацію, ми у квітні – липні цього року моніторили сайт ДМР, спілкувались з депутатами і, звісно, маємо Вам, що розповісти!
 
Долучайтеся до заходів, які ВІ «Активна Громада» проводить в онлайн форматі і ми переконаємо Вас, що можна залишатися активними щодня, за будь-яких обставин. Давайте разом впливати на рішення від яких залежить розвиток наших громад та країни в цілому.
 
З нетерпінням чекаємо на Вас 20 серпня об 11:00!
 
Контакти: Дмитро Чернишов – регіональний координатор Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» у Дніпрі, 0508022289, [email protected]
 
Примітка. Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» має на меті активізувати та залучати громадян до участі у прийнятті рішень на місцевому та національному рівні задля розвитку добробуту громад. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Захід відбувається в межах проекту «Право вибору», що виконується Інститутом «Республіка» за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI), наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.