bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс есе «COVID-19 як імпульс для переосмислення цінностей в Україні і світі»
18.08.2020

Конкурс на кращі есе в рамках проекту «COVID-19 як імпульс для переосмислення цінностей в Україні і світі»

 2020 рік поставив перед нами нові виклики, що стали справжнім випробуванням для багатьох українців різних професій, віку, світосприйняття. Багато хто втратив роботу, заробіток, живе спілкування, можливість відпочивати й подорожувати без кордонів. Водночас з’явилися інші можливості, альтернативні способи комунікації й навчання, відбулася переоцінка цінностей, змінилися пріоритети, форми й критерії оцінки досягнень особистісного й професійного розвитку.

А як вплинув COVID-19 особисто на Вас? Чи можна говорити про появу нової етики? Де межа свободи, обмеження прав людини, якими ми готові поступитися державі для гарантування власної безпеки? Як вплинув коронавірус на європейські цінності? Яким має бути діалог поколінь, середовищ в умовах пандемії? Що таке біополітика майбутнього?

 ГО Quadrivium за підтримки Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні оголошує конкурс на кращі есе в рамках проекту «COVID-19 як імпульс для переосмислення цінностей в Україні і світі» та закликає Вас відповісти на вищезазначені питання.

Якщо Ви - молода людина, досвідчений експерт, громадський діяч, політик, державний службовець, блогер, журналіст, діяч креативних індустрій, що цікавиться тематикою, пов’язаною з імплементацією європейських цінностей та посиленням діалогу поколінь, ми дуже хочемо почути Ваші думки.

 Запропонувати своє бачення питання та відповіді на його виклики можна, надіславши есе на електронну адресу: [email protected]

 Як потрібно писати есе. Есе повинно відповідати тематиці проекту, умовам академічної доброчесності, бути оригінальним, містити тези з чітким обґрунтуванням. Обсяг тексту не повинен перевищувати п’ять сторінок.

Кращі роботи будуть оцінені експертним складом журі, увійдуть до підсумкових тематичних рекомендацій проекту, а їх автори стануть учасниками осінньої школи лідера думок.

Дедлайн – 24.08.2020 р.

Рекомендуємо перед написанням есе підписатися та прослухати тематичний онлайн-курс з 12 лекцій, розміщений на фейсбук сторінках Quadrivium та Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.