bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перші дебати серед жінок у Фастові в рамках проекту «Голос жінки має силу 2020»
12.08.2020

14.08.2020р. у Фастові о 18.30 в парку «Молодіжний» відбудуться перші жіночі дебати : «Жіноче лідерство як ресурс громади».

В плані заходу передбачені наступні пункти:
<ol>
<li>Аналіз терміну “сучасне лідерство” від модераторок заходу.</li>
<li>Виступи запрошених жінок-лідерок.</li>
<li>Дебати між учасницями заходу по заданій тематиці.</li>
</ol>
На завершення заходу -  формулюванням спільної позиції, щодо можливостей впровадження ініціатив в місті активними фастівчанками. Інструменти, механізми.

Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь!

Захід відбудеться в рамках реалізації проєкту «Голос Жінки Має Силу-2020»

Метою проєкту є установлення в суспільстві гендерної рівності, забезпечення виконання в Україні умов Резолюції 1325 РБ ООН, підтримка місцевих органів влади та неурядових організацій, що працюють на місцях, для забезпечення політичної, соціальної та економічної участі жінок у всіх суспільних процесах, розширення можливостей жінок та посилення їхніх голосів на місцевому рівні, створення простору для повноправної участі жінок з усієї України у вирішенні питань, пов’язаних з побудовою миру та встановленням безпеки на національному рівні, розвиток блогерства як інструмента впливу та каналу комунікації для цілей миротворчості, послаблення напруження та пом’якшення конфліктів у суспільстві.

Проєкт реалізується за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків (Institut für Auslandsbeziehungen) та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.