bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Горицвіт” знову скликає друзів та дарує яскраве літо!
20.04.2010

Туристична Асоціація Івано-Франківщини та Фонд нових ідей «Соціум-Еко-Арт» запрошують дітей 11-17 років до участі у літньому наметовому таборі «Горицвіт».

Цього року планується провести дві унікальні таборові зміни табору на тему: «ЄвроКарпати»:

Перша зміна з пізнання Європейської історії та культури, традицій та звичаїв країн Карпатського регіону, що об’єднує 8 країн Європи, - «Лабіринтами минулого» з 24 липня до 4 серпня 2010 року.

Друга зміна з пізнання геологічних та географічних особливостей Європи та Карпатського регіону. Ця зміна допоможе відкрити магію Карпатської природи, - «Карпатські джунглі» з 5 до 16 серпня 2010 року.  

Місце проведення табору: Карпати, поблизу с. Осмолода Рожнятівського району Івано-Франківської області.

За одну зміну планується організувати активний відпочинок для близько 40-ка дітей. Окрім здійснення яскравих тематичних заходів, програма кожної таборової зміни включає вечірні паті біля вогнища, активні екстремальні та інтелектуальні ігри, незабутні вечори біля вогнища під шум гірської річки, нових справжніх друзів з різних регіонів України, що обов’язково будуть перевірені горами, екологічне реалиті-шоу, екологічний десант.

Вік потенційних учасників: 11 – 17 років.  

Учасники будуть відібрані до табору на підставі попереднього анкетування (бланк анкети для індивідуального учасника додається).

Крім індивідуальних учасників, до участі в таборі запрошуються групи дітей у супроводі дорослого керівника.

Групи відбиратимуться на підставі заповненої групової анкети (бланк групової анкети додається).

Заповнені анкети необхідно надіслати за адресою: [email protected] або [email protected] до 15 червня 2010 року з приміткою (Gorytsvit_2010).

Після відбору учасники повинні сплатити організаційний внесок, надати всі необхідні документи і медичні довідки. Для керівників груп з десяти дітей участь у таборі безкоштовна.

В таборі працюватимуть кваліфіковані педагоги, туристичні інструктори, волонтери, що мають багаторічний досвід організації наметових таборів.

Організатори табору: Туристична Асоціація Івано-Франківщини та Фонд нових ідей «Соціум-Еко-Арт».

За детальною інформацією щодо доїзду дітей до місця табору, умов перебування дітей у таборі, необхідного туристичного спорядження, суми та способу оплати організаційного внеску і т.д. звертатися до Лади Маланій: [email protected], [email protected],   тел.: +380342 504605, +380342 720232, +38067 7383904, +38050 7252863.  

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.