bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добровольча акція «Весняний тиждень добра 2010» у Миколаєві
19.04.2010

19 квітня 2010 року в малому залі Миколаївського міськвиконкому відбулася прес-конференція оргкомітету «Благодійного сезону», яка присвячена старту добровольчої акції «Весняний тиждень добра 2010» (ВТД).

У Миколаєві акція традиційна і проводиться в п’ятий раз. Її координацію здійснює оргкомітет соціальної ініціативи «Благодійний сезон».

Мета акції – популяризація волонтерства і залучення жителів до суспільно-корисної діяльність.  

Миколаївський «тиждень добра» пройде з 19 по 25 квітня. За словами координатора акції, директора «Центр соціальних програм» Дмитра Мурашка, спектр і спрямованість заходів ВТД : від тематичних зустрічей і конкурсів, присвячених доброті; до благодійних акцій, направлених на підтримку жителів міста вразливих категорій;від екологічних акцій з очищення джерел і впорядкування прибудинкових територій до ремонту дитячих дворових майданчиків. Всього планується зробити понад 50 добрих справ.  

Як відзначила член оргкомітету акції, голова РНО «Русич» Тамара Бєлоусова, особливий фокус буде направлений на увагу до ветеранів Великої Вітчизняної війни та важливу подію року – 65-чя Дня Перемоги.  

Для взаємодії учасників акції працюють три штаби:

  • Центр соціальної активності і партнерства Центральної бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького, адреса: вул. Потьомкінська, 143-А, тел. 55-03-60;
  • Фонд «Центр соціальних програм РУСАЛу», адреса: пр. Жовтневий, 325/1, тел. 63-66-96;
  • Міжрайонний ресурсний центр на базі бібліотеки-філіалу № 18, адреса: пр. Корабелів, 12, тел. 25-60-01.

Закриття акції (урочисте підбиття підсумків, нагородження партнерів, активних учасників) заплановане на 27 квітня о 14-00 год. у Міському палаці творчості учнів.

На завершення прес-конференції заступник міського голови Раїса Вдовіченко побажала всім учасникам акції натхнення на добрі справи й завірила в підтримці з боку органів влади та місцевого самоврядування.  

Оргкомітет виражає подяку партнерам акції, які вже надають вагому підтримку в організації та проведенні «Весняного тижня добра 2010»:

організаційна підтримка: виконком Миколаївської міської ради, міський голова Володимир Чайка, Управління громадських зв’язків, Управління освіти, Управління з питань культури і охорони культурної спадщини, Управління у справах сім’ї, дітей і молоді, ЦБС для дорослих м. Миколаєва;

фінансова і матеріальна підтримка: «МЕТРО Кеш Енд Керрі Україна» в Миколаєві, Миколаївський глиноземний завод ОК РУСАЛ, торгова марка «ЖИВА ВОДА. Ключ здоров’я», магазин «1001 дрібниця», магазин «Сотка», ТЦ «Фокстрот» (Корабельний район), торгові мережі «Доярушка» і «Медицина для Вас», ТОВ «Норма-Груп», охоронна фірма «Халев і К», приватні підприємці міста;

інформаційна підтримка: ТРК «Сатурн», ТК «МАРТ», ТРК «НИС-ТВ», ТК «ТАК-TV», ОДТРК, інтернет-видання: www.mukola.net, www.pn.mk.ua, www.nikvesti.com, www.novosti-n.mk.ua, www.pravda.mk.ua, www.nikforum.mk.uawww.molod.mk.ua.

Додаток: «Календар подій Акції», див. додаток (примітка: заходи вказані за станом на 19 квітня).

Оргкомітет: 636696, 0674931449, [email protected]  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.