bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

БУРtalks
30.07.2020

 У неділю, 2 серпня 2020 року, відбудеться культурно-просвітницький захід «БУР-talks», що реалізується місцевим осередком програми «Будуємо Україну Разом» БО «Львівська освітня фундація». Центральною темою заходу буде питання реформування гуртожитків.

Ми дуже раді тим, що в нас привід зустрітися збільшується. Тепер в одній локації, в один день ми будемо працювати і набиратися корисних знань! 

Приємним бонусом буде конкурс, що призначений для активних студентів, які хочуть створити простір для навчання та відпочинку у себе в гуртожитках.

Готові розповісти про тих, хто допоможуть зробити реформацію в гуртожитку:

Аґлая - розповідатиме про те, як спільно з невеликою групою однодумців вони домоглися фінансування на маленьку мрію - перероблення закинутої радянської їдальні під гуртожитком у сучасний студентський простір «Крила», і фактично з нуля розбудовують зараз у цьому приміщенні осередок для розвитку, навчання і дозвілля для студентів і молоді.

Гліб Стрижко - розповідатиме про те, як створити справжню “Кузню української інтелігенції”. Крутий молодіжний центр, що утворився на базі кімнати відпочинку в гуртожитку №2 ДНУ ім. Олеся Гончара

Наступним спікером буде людина, котра займала посаду Голови Ради гуртожитку, яка дозволила йому не тільки організувати певні проекти в середині гуртожитку, але і стимулювати людей брати в них участь та самим щось організовувати.

Серед основних досягнень та перемог можна виділити наступні:   

- переведення в електронний вид шахматок (це список людей, хто де живе)

- проведення електроних переселень 

- поселення студентів-першокурсників проводила Рада Гуртожитку, а не адміністрація університету 

 Де? Севастопольська 6, кв:6

Цілком таємно, підказуємо - буде ще один спікер, про котрого ви дізнаєтеся вже безпосередньо на місці, тому ми залишимо невеличку інтригу до останнього.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.